Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Bărbat tâlhărit de patru indivizi într-o stație de microbuz

REȚINUȚI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Poliţiştii din Mărășești au prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Panciu patru bărbați, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Instanţa a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au reținut 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 41 ani, toți din Mărășești, bănuiți de sâvârșirea infrațiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 14 octombrie, ora 02.40, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 65 ani despre faptul că, în timp ce se afla într-o stație de microbuz din orașul Mărășești ar fi fost agresat fizic de către persoane necunoscute, ulterior fiindu-i sustras un rucsac în care avea o borsetă cu aproximativ 1200 lei, haine și diferite bunuri personale.      

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore iar ulterior instanța de judecată a emis pe numele persoanelor în cauză mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Comunicat IPJ Vrancea din 17 octombrie 2022

Foto cu rol informativ, sursa foto: ziarul21.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?