Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

FOTO: Volei – Pentru fetele Focșaniului urmează jocuri de verificare!

  • Trei jocuri în două zile – sâmbătă, 3 septembrie și duminică, 4 septembrie 

Voleibalistele Focșaniului, revenite din cantonamentul de la Greșu, au continuat la Focșani, în Sala Colegiului Tehnic Edmond Nicolau, pregătirea viitorului sezon competițional pentru campionatul junioarelor – CSS Focșani și cel al senioarelor CSM Focșani 2007. Lotului care a început pregătirile i s-a alăturat o campioană națională de junioare în acest an, cu CSS Lugoj – Mădălina Ioniță. Va împlini 17 ani la 16 septembrie, joacă în poziția de centru și are 182 cm înălțime. Prezența Mădălinei într-un lot valoros va aduce un plus de calitate și de șansă pentru performanță echipelor focșănene. De la antrenamente lipsește în continuare Gabriela Dumitru, internaționala de junioare de la Mioveni, care a participat cu Naționala României la FOTE și Campionatul Balcanic, iar în aceste zile joacă la Campionatul European. 

Nivelul pregătirilor făcute sub îndrumarea antrenorilor Alin Andrei Lazăr, principal, Mihaela Taskiran, secund pentru CSM 2007 și Cosmin Popa, pentru CSS, va fi măsurat în câteva partide de verificare. Președintele Secției de volei a CSM Focșani 2007, Emil Crihană, mi-a spus că primele jocuri vor fi sâmbătă, 3 septembrie și duminică 4 septembrie, la Brașov, cu Bravol, cu plecare de vineri, 2 septembrie. Sunt discuții – ”cred în proporție de 95 la sută că se vor concretiza” – pentru două meciuri, la 16 și 17 septembrie cu FC Argeș în deplasare, și posibile întâlniri cu echipele din Galați și Brăila, la Focșani.

Campionatul junioarelor va începe la 25 septembrie. Nu a fost stabilită data de începere a competiției senioarelor, în condițiile în care există incertitudini legate de participarea la campionat a unor echipe.            

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?