Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bătaie pentru alte trei puncte: KSE Tg. Secuiesc – Progresul Focşani (ora 18.00)


   Un loc cât mai bun în clasament și o adversară accesibilă la play-off, acesta este obiectivul echipei de futsal Progresul Focșani. Pentru gruparea antrenată de Petrache Gurguiatu și Elvis Ilaș urmează astăzi un meci restant, pe terenul unei echipe accesibile, KSE Tg. Secuiesc, meci care ar fi trebuit să se dispute luna trecută, dar ambele echipe au fost de acord cu amânarea partidei din cauza problemelor financiare.
   Focșănenii vin după o victorie mare, 3-1, obținută pe terenul formației United Galați (goluri marcate de Florin Stanciu, Emilian Chivu și Sergiu Sava), iar covăsnenii au cedat pe teren propriu în runda din week-end, 4-5 în fața Clujanei Cluj Napoca. Din păcate, Progresul nu-i poate folosi în confruntarea de astăzi pe Vali Borș și Sorin Popa, ambii accidentați, în schimb, în teren poate evolua Elvis Ilaș, revenit după o etapă de suspendare. Întâlnirea este programată în Sala Sporturilor din Tg. Secuiesc, de la ora 18.00 și va fi arbitrată de Bogdan Sorescu (Pitești) și Andrei Ioniță (București).
   Observator federal a fost desemnat Zoltan Karda (Od. Secuiesc). În etapa a XV-a a Ligii I, Progresul Focșani va sta, apoi va urma un meci de Cupa României, programat pe terenul formației Dunărea Călărași pe 26 februarie, de la ora 20.00.

Microbuz pentru suporteri la Tg. Secuiesc

  Conducerea clubului Progresul Focșani va pune la dispoziția suporterilor vrânceni un microbuz cu ocazia partidei pe care echipa de futsal Progresul o va disputa astăzi, de la ora 18.00 în cadrul Ligii I pe terenul grupării KSE Tg. Secuiesc. Microbuzul va pleca la ora 14.30, din fața Sălii Polivalente.
Duminică, la partida câștigată de Progresul la Galați, scor, 3-1, aproape 30 de fani ai echipei de pe Milcov au fost alături de echipă din tribună și și-au încurajat favoriții pe toată durata partidei.

Etapa din week-end:

ACS Od. Secuiesc – United Galați, Clujana Cluj Napoca – Smart București,
Dava Deva – KSE Tg. Secuiesc, Spicom Sf. Gheorghe – Inter Teliu Brașov,
Cityus Tg. Mureș – CSM Studențesc Iași. Progresul Focșani va sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?