Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

UPDATE: Mașină a ISU Vrancea, implicată într-un accident mortal la Bacău

O mașină a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea a fost implicată într-un accident mortal în comuna Filipești, județul Bacău. Conform realitatea.net, un bărbat de 49 de ani a fost accidentat grav de o autospecială ISU, luni seara, pe trecerea de pietoni. Unul dintre subofițerii ISU i-a efectuat masaj cardiac victimei, până la sosirea echipajului medical. Din nefericire, a fost declarat decesul. Sursa citată mai arată că accidentul a fost provocat de o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune dinspre Huși către Focșani. Potrivit primelor date, autospeciala ISU avea doar semnalele luminoase în funcțiune, acroșând persoana pe trecerea de pietoni. La locul producerii accidentului s-au strâns mai multe rude ale victimei, existând riscul de escaladare a conflictului. Au ajuns efectivele SAS și cele din cadrul Serviciului Rutier. Ulterior, oamenii legi au transmis că persoanele prezente se manifestă pașnic.

Reprezentanții ISU Vrancea au precizat că „la acest moment cazul se află în ancheta organelor de cercetare competente. În funcție de rezultate, se vor pune în aplicare măsurile care se impun.”

UPDATE:

La data de 29 august a.c., o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune, având semnal luminos în funcțiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipești, din direcția Botoșani către Vrancea, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din județul Neamț, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Conducătorul autospecialei nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iași, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comunicat de presă, IPJ Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?