Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

VIDEO! O tânără din Panciu a murit în urma accidentului aviatic din Giurgiu

O tânără de 28 de ani din Panciu este una dintre cele două victime care au murit sâmbătă în urma unui accident aviatic la Giurgiu. Avionul de mici dimensiuni, prevăzut cu două locuri, s-a prăbușit la scurt timp după decolare, în pădure, între Letca Nouă și Letca Veche. Potrivit știrileprotv.ro, „fata din avion primise zborul cadou de la iubitul ei. Ea și pilotul nu au murit în urma impactului, ci arși de vii, din cauza incendiului izbucnit în pădure‟. În cel mai scurt timp, la fața locului au ajuns polițiști, pompieri și jandarmi. Citat de antena3.ro, primarul comunei Letca Nouă, Marian Negru, a precizat că „aerodromul din Letca Nouă a fost deschis în urmă cu aproximativ 2 ani, dar în ultima vreme nu s-au mai făcut zboruri‟.

Mă pui mic e prea devreme… ‟

Duminică, iubitul tinerei a postat un mesaj emoționant: „mă pui mic e prea devreme… (…)În mod normal nu e deloc greu să faci o postare, dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoșteați… ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!‟.

Iar câteva ore mai târziu, bărbatul a mai postat un mesaj la fel de sfâșietor: „I leave the lights on! Îți mulțumesc pentru Beth Hart, îți mulțumesc pentru infinitele momente de bucurie, îți mulțumesc pentru că ai avut rabdare cu mine și nu am înțeles niciodată de ce ai făcut-o cu atâta grijă de mine, asta ai făcut! Ai avut grijă de mine. Știi că nu am mai postat de mult și nici nu o voi mai face pentru că mă cunoști prea bine… Te iubesc și sper măcar ție să-ți fie bine. Știi că aș fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla și aș fi zâmbit înainte de impact împăcat că sunt eu și că nu mai urmezi tu…‟.

Ambele postări au adunat sute de reacții și comentarii din partea prietenilor și cunoscuților: „Sincere condoleanțe! Șocantă veste, de necrezut… putere să treci peste… condoleanțe ție și familiei… enorm de greu… drum lin către îngeri…‟; „Condoleanțe! Cunosc foarte bine sentimentul și îmi dau seama că orice am spune, durerea este imensă!‟; „Condoleanțe și multă putere să treceți peste această durere‟, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Conform antena3.ro, la manșa avionului de mici dimensiuni se afla pilotul Valentin Anghel, directorul aerodromului din Letca Nouă. În vârstă de 54 de ani, piloul avea o vastă experiență și era pasionat de zbor. Aceeași sursă arată că „aeronava a fost distrusă în totalitate. Piesele din aparatul de zbor au fost carbonizate şi doar o bucată din aripa avionului a rămas intactă‟. Potrivit presei naționale, „anchetatorii iau în calcul toate variantele printre care defecțiune tehnică, dar şi eroare de pilotaj‟.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiilor celor două victime! Dumnezeu să-i odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?