Prefectul Halici, prezent la Festivalul Folcloric de la Jitia și la Zilele comunei Pufești

0
638

Duminică am participat la Festivalul Folcloric Poiana Negari, din comuna Jitia, festival organizat de primarul Păun Ion. Sunt un om dintre dumneavoastră, un om venit tot din munții Vrancei și am acceptat funcția de prefect al județului Vrancea pentru a ajuta la dezvoltarea tuturor comunităților noastre. Alături de primarul priceput pe care îl aveți la Jitia, vom realiza lucruri importante, vom dezvolta viața și nivelul infrastructurii în comuna Jitia. Localitatea va beneficia de un proiect de aproape 4,3 milioane lei pentru modernizarea drumului de interes local, prin programul “Anghel Saligny”, a cărui execuție va începe efectiv în primăvara anului 2023.

Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru ca tuturor vrâncenilor să le fie mai bine, dar mai ales pentru a ne simți împliniți, cu satisfacția că am putut ajuta la dezvoltarea acestui frumos județ, Vrancea, și a locuitorilor săi. Atât eu, cât și domnul primar suntem oameni ai comunităților, oameni ca dumneavoastră, determinați să ne îndeplinim datoria funcțiilor pe care le deținem.

Mă bucur că am întâlnit la Jitia, colegi de-ai mei care vin an de an alături de Ion Păun pentru a arăta că Vrancea are tradiții frumoase pe care să le dăm generațiilor viitoare. Îi salut pe Ion Păun, Ștefan Moscu, Vasile Vatră, Viorel Mîrza, consilieri CJ Cristian Dănuț, Constantin Guguianu, Cătălin Săftoiu, Vali Marin, Adrian Atarcicov și pe Vasile Carnariu, mă bucur că am putut petrece această frumoasă duminică împreună.

#VranceaPuternică #DintreVrânceniAlăturideEi

Duminică am fost și alături de primarul comunei Pufești, Nicolae Damian, unde am sărbătorit prima ediție a Zilelor comunei Pufești.
La această sărbătoare am putut vedea, precum și în celelalte locuri unde merg, români patrioți, care au moștenit ceva și care la rândul lor vor da această moștenire mai departe.
Nu putem decât să fim bucuroși că roadele muncii și ceea ce lăsăm de fapt în urmă “copiii”, ca un arbore puternic, vor putea doar să dăinuie, și să țină acest popor unit și puternic așa cum ne-a fost lăsat de străbunii noștri.
Localitatea Pufești va beneficia în perioada următoare, prin programul “Anghel Saligny“, de 43 milioane de lei pentru extinderea sistemului de canalizare și de apă, care să aducă la normalitate și această comunitate.
Ca prefect nu pot să fac decât ceea ce trebuie, să fac eforturi pentru a ne putea dezvolta și pentru a trăi în siguranță !

 

Sursa text și foto: Facebook/Nicușor Halici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here