GALERIE FOTO: Primarul Misăilă: Sunt la fel de revoltat ca și dumneavoastră de faptul că traficul din Focșani este îngreunat

0
5923

Și eu sunt la fel de revoltat ca și dumneavoastră de faptul că traficul din Focșani este îngreunat de proiectul de resistematizare a infrastructurii de transport și din acest motiv sunt pe teren aproape săptămânal pentru a vedea cum se derulează lucrările. Același lucru l-am făcut și astăzi! Proiectul de resistematizare a traficului rutier din Municipiul Focșani este extrem de complex! Se fac lucrări de infrastructură pe străzi/trotuare, dar și lucrări de modernizare a iluminatului public sau a managementului traficului. Din acest motiv ne dorim să le integrăm pe toate pentru a nu face mai multe lucrări pe același amplasament. Mai mult de atât, pentru că vrem ca toți focșănenii să beneficieze de apă/canal și gaze naturale, pe unele străzi, cum este strada Odobești, am reușit să aducem și conducta de gaz.

Nu sunt scuze, sunt lucrurile pe care le facem și care consumă timp și crează disconfort fiecărui focșănean! Îmi cer scuze pentru acest lucru dumneavoastră, dragi focșăneni! Pe străzile Odobești și 1 Decembrie 1918 se lucrează la infrastructura stradală, iar pe B-dul Unirii și pe B-dul Independenței se lucrează la trotuare.

Prin proiectul de resistematizare ne propunem următoarele obiective:

– creșterea atractivității și siguranței deplasărilor cu bicicleta, prin introducerea infrastructurii specifice acestui mod de deplasare, respectiv prin realizarea de piste de biciclete cu o lungime de 11 km, la care se adaugă alți kilometri de piste prin implementarea altor proiecte europene;

– reabilitarea trotuarelor;

– realizarea de benzi de circulație dedicate transportului public;

– îmbunătățirea condițiilor de transport public prin reabilitarea carosabilului;

– reducerea numărului de accidente și creșterea siguranței rutiere pentru toți participanții la trafic prin amenajarea a 2 sensuri giratorii la intersecția Calea Munteniei cu Bd. București (intrarea de la Golești) și intersecția Calea Munteniei cu Str. Revoluției (intersecția de la OMV Petrom).

Focșani, acasă!

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here