Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Focșani. Proiectul „Grădinița de vară 2022” s-a încheiat

Proiectul „Grădinița de vară 2022”, un proiect dedicat celor mici, s-a încheiat!

A fost un proiect bine structurat și analizat, desfășurat la inițiativa și cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Focșani, prin domnul Primar Cristi Valentin Misăilă, Consiliului Local și Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, reprezentat de doamna Inspector General Daniela Marchitan. Un proiect în care am avut și câștigători: COPIII! Un proiect demn de toată lauda, cu cadre didactice implicate în întreg procesul instructiv-educativ, personal auxiliar devotat, cu părinți mulțumiți și satisfăcuți, care și-au exprimat gratitudinea pentru cei care au inițiat acest lucru și acest proiect educațional!

S-a muncit cu copiii și pentru copii şi nimic nu ar fost posibil fără o implicare majoră și responsabilă a Primăriei, Inspectoratului Școlar, IPJBSS, directorului grădiniței, inspectorului pentru educație timpurie, cadrelor didactice, personalului auxiliar și nedidactic, reprezentantele cabinetului medical școlar.

Adresez alese mulțumiri tuturor acestora și nu în cele din urmă, doamnelor: Comisar Șef Manolache Monica și Inspector Mihalache Cristina, pentru sfaturile utile necesare siguranței celor mici. Au învins munca, priceperea, competența, dăruirea și devotamentul.

Director, Isac Vasilica – Grădinița cu P.P. Nr.2, Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?