Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii, victorie în primul amical al verii!

  • CSM Focșani 2007 – Kids Tâmpa 2-1 (2-0)
  • Toți fotbaliștii de la CSM 2007 au contractele pentru viitorul sezon semnate, inclusiv jucătorii nou veniți din afara județului – Ciprian Petre, Liviu Băjenaru, Sergiu Arnăutu, Alexandru Zaharia și Sergiu Gîrdea

Formația CSM Focșani 2007: Preda (30 Apenciucesei) – Juncănaru, Bratu, Panaite, Damache – Manu, punaru, Taciuc, Dascălu (35 Strătilă) – Rogoveanu, Pasăre.

În partea a doua a întâlnirii, pentru CSM 2007 au jucat Apenciucesei (60 Lazăr) –

Negoiță, Abeaboeru, Bratu (60 Mazilu), Dănilă – Strătilă (60 Oprea) jenaru, Stoica – Predoiu, Petre, Arnăutu.

CSM Focșani 2007 a disputat, ieri, de la ora 10:30, primul joc de verificare al verii, în a șasea zi a cantonamentului de la Poiana Brașov. Adversară i-a fost formația brașoveană Kids Tâmpa din Liga a III-a. La focșăneni au evoluat nou veniții Băjenaru, Arnăutu și Oprea ca și juniorii Abeaboeru și Mazilu. Oaspeții s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Ionuț Manu, în prima repriză.

La CSM Focșani 2007 au venit și ultimii jucătorii nou transferați – Sergiu Arnăutu, Alexandru Zaharia și Sergiu Gîrdea. Sergiu Gîrdea are 27 de ani și vine de la Hușana Huși, este un apărător golgeter, Alexandru Zaharia are 32 de ani, a jucat la Oțelul Galați, Gaz Metan Mediaș, Politehnica Iași şi Petrolul iar în sezonul 2021-2022 a fost component al Stelei București. Sergiu Arnăutu are 32 de ani, în România a evoluat doar în Liga a II-a, cu excepția ultimului sezon în care a fost Corvinul Hunedoara, în Liga a III-a.

Toți fotbaliștii fără contracte ai CSM Focșani 2007 au semnat, ieri, pentru clubul focșănean în cantonamentul de la Poiana Brașov. Ulterior, directorul sportiv al Secției de fotbal, Vasile Burgă, mi-a declarat că practic, s-a încheiat campania de transferuri. Așa cum arată – ca nume – de sperat că și ca valoare individuală – lotul CSM Focșani 2007 are suficiente argumente pentru a se bate la câștigarea seriei și participarea la barajul de promovare. Cu șanse de mai mult decât la barajul din această vară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?