Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

#podcast de Vrancea 29 – Primarul Tudorel Ivan, un fost polițist care a transformat Câmpineanca

          Ți-a asfaltat și ție strada? Ei, așa mai vii de-acasă.

          Hai, lasă-mă, aveți și canalizare? Așa, da.

          Dacă-mi zici că vă bagă și gaze…

Cam așa decurg discuțiile, de când tot mergem la niște prieteni care s-au mutat de ani buni din Focșani în Câmpineanca. Și-au luat un teren, și-au ridicat o casă, iar acum respiră aer curat, se bucură de soare și de celelalte stele, de iarbă și de flori, de grătare și de terasă, de păsărele și de niscaiva mici animale sălbatice, care le mai traversează curtea la ceasuri tainice.

          Comuna Câmpineanca e lipită de Focșani și, ar spune un om cu scaun la cap, ar fi normal să aibă cam același standard de civilizație. Da, dar nu prea era așa când am preluat mandatul, în 2016, spune primarul Tudorel Ivan. Străzi asfaltate – nu, iluminat public modern – nu, transport public – abia dacă era, clădirea primăriei stătea să cadă, rețea de alimentare cu gaze – nu, și tot așa.

          Așa că, dacă tot ieșise la pensie după 25 de ani ca polițist la Ordine Publică și la Rutieră, Tudorel Ivan a decis că e cazul să intervină și a candidat la Primărie. După două mandate, are o listă cu 21 de proiecte duse la îndeplinire și altă listă cu alte proiecte pe care vrea să le implementeze.

          L-am întrebat pe primarul din Câmpineanca dacă, atunci când era polițist, i s-a oferit mită. Răspunsul probabil că vă va surprinde, atunci când veți asculta #podcastdeVrancea.

          Am vorbit despre accidentul de motocicletă în care a fost implicat și care nu a avut consecințe doar asupra sa, ci asupra întregii familii, dar și despre un accident din timpul când lucra la Poliție.

          Mi-a povestit despre pasiunea sa pentru fotbal, despre soția sa, fostă polițistă și despre cei doi fii, unul polițist, celălalt student la Academia de Poliție.

          Am avut un dialog incitant, cu replici rapide, din care nu au lipsit subiectele privind terenurile acordate tinerilor pentru construcția de locuințe sau firmele care vor duce la crearea de locuri de muncă în comună.

          Vă invit așadar să urmăriți discuția pe canalul nostru de YouTube – Monitorul de Vrancea.

          La rubrica Podcasturi găsiți toate emisiunile noastre. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru mesaje.

          Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și clopoțelul pentru a primi notificări de fiecare dată când avem un videoclip nou.

          De asemenea, vă invităm să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

          Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

          Ne găsiți și pe:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea 

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/ 

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcastdeVrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcastdeVrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?