Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Un gălăţean a câștigat Cupa Greşu la şah


Clubul Sportiv Municipal de Åžah Speranța Focșani în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Vrancea a organizat  in perioada 4-7 septembrie  turneul național de șah „Cupa Greșu”, ediția a 5-a. Concursul a reunit jucători bine cotați în clasamentul FIDE, legitimați la cluburi sportive din București, Iași, Brașov, Piatra Neamț, Buzău, Galați, Sf. Gheorghe, Ploiești, Lugoj, Tîrgoviște, Focșani și altele.
Turneul s-a jucat separat, la seniori și juniori în sistem elvețian de 7 runde la finalul cărora primele locuri au fost ocupate de către Marțian Dragos-Daniel (CM) – CS Åžah Club Galați, Vrencian Lehel (FM) – CS Al Cn Aprily Lajos Brașov (Campion Mondial de Amatori 2013) și Filip Lucian (MI)  – CSM Lugoj. Au fost premiați în total un numar de 19 jucători pe diferite categorii valorice, valoarea premiilor însumând 6000 lei la care s-au adaugat cupe, diplome și medalii.
Modul în care s-a desfășurat turneul a fost apreciat de toți participanții, organizatorii mulțumind sponsorilor SC Tricoton Junior Panciu, Rotary Club Varana, SC Bogmad SRL Focsani, SC Miorița SRL Focșani (reprezentată de Mazere Nicu – președintele Clubului Sportiv Municipal de Åžah Speranța Focșani), etc și nu în ultimul rând președintelui Coop Sporul Focșani, Horeangă Florinel, care a găzduit această competiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?