Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Ana-Maria Bărbosu – Debut cu medalie de aur, la sol, la prima ei Cupă Mondială la senioare!

  • La bârnă, Ana-Maria a obținut medalia de bronz

La primul ei concurs de Cupă Mondială, la Osijek, în Croația, gimnasta Ana-Maria, recent urcată la senioare, a obținut două medalii: de aur, la sol și de bronz  la bârnă. La sol, Ana se clasase pe prima poziție, cu nota 13.366 (5.4 dificultate), loc pe care a încheiat și finala după o evoluție impresionantă. La bârnă, la care în calificări Ana se situase pe locul al doilea, s-a clasat în finală pe poziția a treia și a fost medaliată cu bronz. Exercițiul foarte bun al Anei – 5.6 dificultate – i-a permis să câștige medalie, chiar dacă a avut o ratare!

Ana-Maria Bărbosu a fost pregătită la CSS Focșani de Daniela Trandafir și Cezar Stoicași este componentă a Lotului Național de Senioare care se pregătește la Deva. Din delegația de fete a României care au concurat la Cupa Mondială de la Osijek au mai făcut parte Silviana Sfiringu, medaliată cu bronz la paralele și Andreea Preda. Gimnastele din România au fost însoțite la Cupa Mondială de profesorul Lucian Sandu, antrenorul coordonator al Lotului feminin.

Imediat după ce Ana a câștigat medalia de aur, Daniela Trandafir mi-a declarat:   „Sper ca aceste rezultate să-i dea încrederea, echilibrul și determinarea de care are nevoie Ana. Senioratul vine cu emoții noi, cu provocări și experiențe diferite față de juniorat. Ana este și a fost dintotdeauna foarte muncitoare și nu renunță niciodată la ceea ce-și dorește!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?