Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

32 de elevi cu media 10 la Școala Armencea Adjud

32 de elevi de la Școala Gimnazială „Mihail Armencea” din Adjud au obținut la finele acestui an școlar media generală 10 la învățătură. Conform datelor furnizate de Elena Năstac, directorul unității școlare, la festivitatea de închidere a anului școlar 2021-2022, au participat, alături de elevi, cadre didactice, părinți și nu în ultimul rând primarul municipiului Adjud, economist Florin Nechifor, dar și consilieri locali. Vorbim despre o festivitate în cadrul căreia 32 de elevi de gimnaziu, care au obţinut media generală 10, au fost premiați în cadru festiv.

Pe lângă coronițe, diplome şi cărţi, elevii au primit şi premii constând în rechizite și dulciuri, oferite cu generozitate de sponsori. Premiile au fost înmânate de directorul unității școlare Elena Năstac și profesoara Mihaela Pasat, coordonator proiecte și programe educative școlare și extrașcolare. Prin proiectul „Elev de 10 la Armencea”, eveniment la prima ediție, se dorește încurajarea excelenţei, astfel, elevii simt că munca lor este recunoscută și apreciată. Proiectul constituie un exemplu de bună practică, cum a afirmat în alocuțiunea sa primarul din Adjud, o recompensă materială, cât şi una morală pentru elevii merituoși.

Vă prezentăm lista cu școlarii care au reușit să obțină cele mai bune rezultate: Ștefan Brescan, Andreea Ciobanu, Sofia Ciocan, Karla Condrea, Mihai Copăcel, Gabriel Copăcel, Rașeș Guțu, Denis Humă, Ștefan Manea, Irina Micu, Stephanie Nicolle Negrișoiu, Denisa Petrea, Dragoș Pintilie, Robert Ștefan, Robert Tătărăscu – clasa a V-a A, Eduard Bocioacă, Aron Fodor, clasa a V-a B, Alexandru Dragu, Miriam Hîngu, Octavian Tătărăscu, Eduard Dumitrache, Rareș Lazăr, clasa a VI-a A, Andrei Babiș, Daria Heghea, clasa a VII-a A, Alexandra Dogaru, Roxana Porumb, Raluca Mocanu, Alexandru Toma, clasa a VII-a B, Daria Chiriac, Ioana Vasilache, Theodor Petrea, Darius Grindei, clasa a VIII-a A. „Unitatea școlară urmăreşte să contribuie la recompensarea celor mai buni elevi din dorinţa a-i răsplăti atât pentru rezultatele obţinute, dar şi pentru a-i motiva să înveţe mai mult şi mai eficient. De asemenea, pe viitor nu are în vedere doar elevii de gimnaziu, ci şi părinţii acestora şi alţi factori asociaţi procesului educativ. Prin colaborare, susţinere şi înţelegere se poate crea o lume mai bună, se poate da o şansă în plus la educaţie și se pot obține rezultate bune și foarte bune. Evenimentul a fost posibil grație următorilor sponsori: SC Decathlon SA, sponsor permanent, SC Tătărăscu Prest SA, SC Metcon SRL, SC Emiden SA, Nunu Alina, SC Analina SRL, SC Gimiad Comex SA, Stoian Food”, a spus Elena Năstac, directorul Școlii Gimnaziale „Mihail Armencea” din Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?