Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Fotbal județean – Victoria Gugești, campionatul și Cupa!

Victoria Gugești – CSM Adjud 1946 1-0 (0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

Formații:

Victoria Gugești: Gabi Ciobotaru – Mihăilă, Milea, Gurău, Liviu Dumitriu, Salaoru, Ciobotaru, Stanciu – Mănăilă – Crăciun, Costin. Rezerve: Hoțoi, Bratu, Ciprian Dumitriu, Teodorescu, Dediu, Budeanu, Duca.

CSM Adjud 1946: Atomei – Trăistaru, Neagu, Istrate, Nistor – Andrei Cătălin Popa, Oltianu, Căldăraru, Diaconu – Cristian, Lupiu. Rezerve: Tuduriu, Gherasimescu, Moisă, Voinescu, Alexandru Nicolae Popa, Alexă, Juncu.

Victoria Gugești a făcut dubla în acest an. După ce cu o săptămână mai devreme își adjudecaseră titlul de campioni în urma egalului de la Mircești, cu Inizio, astăzi, pe Stadionul Milcovul, gugeștenii s-au impus cu 1-0 în fața adjudenilor de la CSM 1946 în finala Cupei României. Partida s-a terminat după prelungirile în care Victoria Gugești a marcat golul victoriei în minutul 116. Atunci, cu o încredere de sine care nu a lăsat loc de replică, puștiul Gurău a luat mingea și a bătut peste zid lovitura liberă primită de gugeșteni de la 18 metri, Atomei a respins în față iar experimentatul Ciprian Dumitriu a a trimia în plasă pentru câștigarea Cupei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?