Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Handbal, Liga Națională – Focșănenii au șansa reabilitării după jocul extrem de slab de duminica trecută!

  • HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Focșani 2007 astăzi, 18 noiembrie ora 18:00, Sala Sporturilor

Handbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 au astăzi, de la ora 18:00, o partidă foarte grea, la Constanța, cu HC Dobrogea Sud, în etapa a 11-a a Campionatului Ligii Naționale. Constănțenii și-au confirmat și în această primă parte a sezonului 2021-2022 marea valoare. În zece etape au pierdut doar un joc, în fața superechipei Dinamo București și au făcut un egal, surprinzător, la CSM Bacău. Sunt pe locul al doilea, la cinci puncte în urma liderului și la doar un punct în fața principalelor urmăritoare, Potaissa Turda și Steaua București iar pentru a-și menține poziția din clasament au nevoie de toate punctele din meciul de astă seară. Focșănenii merg la întâlnire după contraperformanța de duminică seara, când au fost întrecuți categoric de ultimii clasați, handbaliștii din Alexandria. Odată cu înfrângerea, jucătorii CSM 2007 au pierdut și locul al cincilea ce părea să le vină mănușă pe termen mai lung. Și-au făcut-o cu propriile mâini și dacă își doresc să țină aproape de locurile de Cupă Europeană sunt nevoiți să o și repare cu aceleași mâini!

Va fi foarte greu, dată fiind valoarea formației adverse, ca și impardonabilele erori de joc pe care le-au făcut în meciul cu CSM Alexandria. Este de așteptat să le fi prins bine dușul rece despre care vorbea Dalibor Cutura în declarația de presă de după acel joc și în partida cu Dobrogea Sud să revină la forma cu care au impresionat lumea handbalului masculin din România! Este adevărat că victoria ce mai recentă a focșănenilor în fața dobrogenilor datează din 28 septembrie 2019, dar dacă vor reveni la coeziunea pe care au arătat-o până în meciul de duminica trecută și la dorința de victorie care i-a făcut să câștige de șase ori în actualul campionat, atunci vom putea vorbi despre un meci bun și un rezultat care să aducă puncte în portofoliul CSM Focșani 2007! Au șansa reabilitării după jocul extrem de slab de duminica trecută!

Întâlnirea dintre HC Constanța și CSM Focșani 2007 va fi arbitrată de Marius Gheorghișor, din București și Robert Harabagiu, din Dâmbovița. Observarea va fi asigurată de Victor Sighicel, din Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?