Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

„Secundul“ Orlando Şerbănică, suspendat de la echipa de futsal


   Echipa de futsal Progresul Focșani, locul 3 în Liga I, a rămas pentru moment fără antrenor secund. Ieri, după antrenamentul programat în Sala Sporturilor, Consiliul de Administrație al echipei a decis să-l suspende pe termen nelimitat pe antrenorul secund, Orlando Åžerbănică. Principalul motiv al deciziei Consi-liului este acela că, în timpul antrenamentului pe care gruparea de pe Milcov l-a efectuat marți dimineață, au apărut discuții contradictorii între „secundul” Orlando Åžerbănică și jucătorul Elvis Ilaș, incident care a fost aplanat de jucători și care la un moment dat a degenerat.
   Discuțiile au apărut încă din week-end, după ce sâmbătă noapte, pe o rețea de socializare, Elvis Ilaș a postat un comentariu în care specifica faptul că se află într-un club din Deva (n.r. locație în care Progresul Focșani a susținut duminică un meci oficial), lucru pe care Ilaș l-a negat ulterior. Pe același site de socializare au mai existat discuții între Orlando Åžerbănică și Elvis Ilaș, comentariile acide vizând în special activitatea echipei de fotbal seniori CSM Focșani.
   De subliniat faptul că Åžerbănică este antrenor la grupa 2004 a CSM Focșani, iar Ilaș a fost dat afară de la grupa 2002 a CSM.

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?