Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Mâine se deschide Funshop Retail Park din Focșani

Parcul comercial Funshop Retail Park va fi deschis joi, 11 noiembrie, potrivit anunțului oficial al companiei dezvoltatoare Scallier. Centrul comercial, situat lângă magazinul Lidl de pe strada Bârsei din Focșani, are o suprafață de 5000 mp, închiriată în totalitate. Printre brandurile care pot fi regăsite aici se numără Sinsay, Pepco, KiK, Kids Outlet, Animax, Xpress și Hervis, dar și Dabo Doner sau Bun de Tot. Este al doilea parc comercial deschis de Scallier în țară după cel de la Roșiorii de Vede. Investiția într-un asemenea parc a fost estimată la 5-10 milioane euro.

Au fost alese locații unde nu este competiție, fiind vânate terenuri în apropierea magazinelor Lidl și Kaufland. De altfel, strategia de dezvoltare este asigurată de un fost manager din cadrul Lidl România. „Locuitorii orașelor mici trebuie să meargă câteva ore în căutarea unei mărci cunoscute de modă. Aceasta înseamnă nu doar o pierdere de timp și bani, dar și o zi dezorganizată”, au arătat oficialii Scallier.

Funshop Park face parte din portofoliul companiei poloneze Scallier, care se ocupă de servicii de investiții în imobiliare comerciale complete. Scallier Ltd. desfășoară activități în domeniul gestionării investițiilor în sectorul imobiliar comercial, precum și administrarea acestor active, concentrându-se pe maximizarea valorii proprietăților în timp. Compania a fost înființată în 2011 și este specializată în sectorul parcurilor comerciale, galerii regionale, săli și facilități comerciale independente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?