Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Karate SKDUN – CSM Focșani 2007 și Satori, 14 medalii la Campionatul Național!

  • CSM Focșani 2007 – 5 titluri de vicecampion național, cu medalii de argint și 5 medalii de bronz, iar sportivii din pepiniera SATORI Focșani, 1 medalie de argint și 3 medalii de bronz
  • A fost prima competiție în ultimele 14 luni

          Competițiile naționale de karate SKDUN au fost reluate vineri, 14 mai, la Voluntari, și au continuat până duminică, 16 mai, în Sala Gabriela Szabo, după o pauză de 14 luni. A fost Campionatul Național Individual, la care au luat parte 480 de sportivi din 37 de cluburi.

La întreceri au participat sportivi consacrați de la CSM Focșani 2007, pregătiți de sensei Daniel Fusaru, alături de care s-au aflat și doi copii de la SATORI Focșani, pepiniera clubului municipalității și ”care s-au descurcat foarte bine”, așa cum mi-a spus antrenorul lor.

Rezultatele sportivilor focșăneni:

Seniori: Andreea Arginteanu, locul 3 kihon jyu kumite și locul 3 kihon kumite, cu  medalii de bronz

Tineret: Dorinel Ciolan – vicecampion național cu medalie de argint la kihon kumite + 80 kg.; Ștefan Gotu – locul 3 și medalie de bronz la kumite + 80 kg.

Juniori: Irina Paraschiv – dublu vicecampioană națională cu medalii de argint la kihon jyu kumite si kihon kumite + 53 kg; Sebastian Condruz – vicecampion național și medalie de argint la kihon kumite – 63 kg.

Minicadeți: Alex Radu – vicecampion național și medalie de argint la kihon kumite; Andrei Ungureanu – locul 3 și medalii de btonz la kihon jyu kumite și kihon kumite.

Au intrat în finala de 8, însă nu au prins podiumul George Popa, Alexandru Racoviță și Daniel Mihai.

Copii: Flavius Vlad – locul 2 și medalie de argint la kihon kumite; Tudor Necula – locul 3 cu medalii de bronz la kata, kihon sanbonkumite și kihon kumite.

După concurs, sensei Daniel Fusaru mi-a declarat: ”A fost o întrecere mai complicată, care s-a întins pe trei zile. Prima după 14 luni! Sunt mulțumit de rezultate, însă nu pe deplin. Pentru noi urmează selecția pentru lotul național care va participa la Campionatul European de karate SKDUN din Slovenia din luna iulie. Iar înainte de asta, va fi Cupa Romaniei, în perioada 19-20 iunie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?