Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Liviu Macovei este președintele Comitetului Director al CSM Focșani 2007!

Astăzi, 17 mai 2021, a avut loc ședința Comitetului Director al CSM Focșani 2007. Au fost aleși prin vot, pe funcții, președintele și vicepreședintele Comitetului Director. Ca președinte a fost ales domul Liviu Macovei, iar ca vicepreședinte, domnul Paul Alecsandrescu. Au fost discutate și probleme legate de finanțarea activităților echipelor și sportivilor clubului. În urma discuțiilor din Comitetul Director a fost luată decizia ca în următoarele zile să fie făcute analize pe bugetul fiecărei secții în parte.
A fost subliniată ideea că se dorește reorganizarea anumitor secții din cadrul clubului, mai ales a celor care și-au asumat un obiectiv pe care nu au reușit să-l îndeplinească. Analiza și concluziile rezultate vor fi prezentate cât mai repede consilierilor locali PNL USR PLUS pentru a putea fi susținută în cunoștință de
cauză continuarea sportului în municipiul Focșani.
Comitetul Director și conducerea clubului și-au reiterat intenția de a trasparentiza întreaga activitatea a CSM Focșani 2007, de a asigura condiții pentru punerea în valoare a talentului și calităților sportivilor, a valorii profesionale a antrenorilor și pentru realizarea unor performanțe sportive de bun nivel care să facă cinste Focșaniului.

Viorel Ciubotaru, direcroa al CSM Focșani 2007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?