Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Premieră la Happy Cinema – The Song of names

Luna mai 2021 aduce la Happy Cinema premiera Cântecul numelor uitate/ The Song of names (din 21 mai). Filmul va avea lansarea simultană în cinematografe și pe platforma de streaming online https://play.happycinema.ro/

The Song of Names spune povestea unui violonist din Polonia, care se mută la Londra pentru a studia muzica la începutul celui de-al doilea război mondial. Filmul evoluează pe două planuri: trecut, când cei doi sunt tineri, şi ani mai târziu, când el și prietenul său britanic sunt amândoi adulți.

Tim Roth îl interpretează pe Martin adult, încercând să-l găsească pe prietenul său Dovidl care a dispărut cu ani în urmă. Ȋn film apare şi Clive Owen, alături de o distribuție care îi include pe Jonah Hauer-King, Gerran Howell, Catherine McCormack, Saul Rubinek, Richard Bremmer, Misha Handley, Luke Doyle și Eddie Izzard.

Martin Simmonds (Tim Roth) a fost bântuit de-a lungul vieții de dispariția misterioasă a „fratelui” său și extraordinarului cel mai bun prieten, violonistul evreu polonez, Dovidl Rapaport. Acesta a dispărut cu puțin timp înainte de concertul de debut din Londra din 1951, care i-ar fi lansat o carieră minunată. Treizeci și cinci de ani mai târziu, Martin descoperă că Dovidl (Clive Owen) ar putea fi în viață și pornește o obsesivă căutare intercontinentală pentru a-l găsi și a afla de ce a plecat.

Regizat de François Girard,  care a mai semnat producții ca „Le violon rouge” (1998), „Silk” (2007) şi „Boychoir” (2014), filmul este bazată pe romanul omonim al lui Norman Lebrecht și are o coloană sonoră realizată de Howard Shore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?