Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Cum să cumpărați blugi pentru bărbați

Confortabili, durabili și versatili, blugii pentru bărbați sunt cu ușurință unul dintre cele mai esențiale articole vestimentare din orice garderobă modernă. Sunt singurul lucru pe care un tip îl poate purta (ipotetic) în fiecare zi a săptămânii fără să arate că poartă aceeași ținută de două ori.

Faptul că perechea perfectă de blugi pentru bărbați poate fi îmbrăcată în orice sezon o face cameleonul dulapului dvs. și o alegere ideală pentru cineva care nu vrea să petreacă mult timp gândindu-se ce să poarte. În plus, versatilitatea lor înseamnă, de asemenea, că nu este nevoie să aveți mai mult de câteva perechi – și poate o jachetă clasică de jean pe măsură – atâta timp cât investiți în stiluri de calitate și atemporale, care vor rezista și vor îmbătrâni bine.

Toate acestea sună grozav, dar găsirea perechii perfecte de blugi poate fi o adevărată provocare. Așadar, în loc să vă vorbim despre durerea de cap a cumpărăturilor pentru blugi, iată câteva vești bune: am adunat câteva dintre elementele esențiale pentru momentul în care va veni momentul să vă cumpărați următoarea pereche de blugi.

Ce înseamnă o pereche de blugi de calitate?
Nu toate tipurile de denim sunt la fel. Nu există o pereche de blugi perfectă, deoarece fiecare pereche de blugi se potrivește oamenilor diferit. Scopul este să găsiți blugi în care să vă simțiți cel mai bine. Pentru a ajuta cu procesul de selecție, există patru factori majori de luat în considerare înainte de a vă încărca coșul virtual cu diferite stiluri de denim: țesătură, stil, spălare și potrivire.

Țesătură
Datorită țesăturii sale, denimul va crește și se va întinde odată cu uzura, deci ar trebui să cumpărați o pereche de blugi care să vi se potrivească perfect – nu prea strâns, dar cu siguranță puțin strâns la talie și șolduri.

Atunci când alegeți țesătura din denim, puteți opta pentru bumbac 100%, care a fost mult timp singura opțiune, sau puteți merge cu blugi care au un pic de stretch, de obicei Spandex sau elastan, țesute în țesătură. Din ce în ce mai mulți bărbați au decis că a avea chiar și un pic de întindere (de obicei, 2 procente) face o pereche de blugi mult mai confortabilă, fără a-i face să se simtă ca și colanți.

Dacă optați pentru bumbac 100%, există și opțiunea blugilor din denim brut. Denimul brut este denimul care nu a fost spălat sau „spart” înainte de a-i îmbrăca. Vor fi duri, rigizi și nu foarte confortabili, dar pentru adevărații pasionați de denim, ei sunt singura cale de urmat. Nu este nimic asemănător sentimentului de a cuceri în sfârșit acea pereche de blugi pentru bărbați și de a o transforma într-o pereche confortabilă.

Stil
Ar trebui să purtați blugii, nu să vă poarte ei pe dvs. Blugii proști sunt blugi care atrag atenția excesiv sau nu se potrivesc. Blugii grozavi ar trebui să vă completeze stilul, aspectul și să servească aproape ca element de construcție al garderobei dvs. – nu ca „obiectul” de modă în sine. Blugii ar trebui să completeze stilul personal al purtătorului și să i se potrivească formei particulare a corpului.

Spălare
Spălările mai curate, mai întunecate sunt mai sofisticate și pot fi purtate aproape oriunde, în orice perioadă a anului. Spălările colorate mai deschise și mai multe spălături inspirate de epocă cu daune sau agresive intră într-o categorie mai de weekend și se potrivesc mai bine lunilor de vară. Stabiliți ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și porniți de acolo.

Potrivire
Potrivirea este probabil cel mai important factor în găsirea unei perechi bune de blugi. O pereche de blugi care se potrivește prost, chiar și cu cel mai scump denim sau o spălare frumoasă, va arăta în continuare îngrozitor, așa că este esențial să găsiți o potrivire care să vă flateze corpul. După ce faceți acest lucru, asigurați-vă că îi cumpărați în dimensiunea corectă.

Nu vă speriați nici de etichete precum „slim” sau „relaxat”. Aceștia sunt termeni relativi, iar ajustările pot diferi destul de mult de la o marcă la alta. Alegeți o pereche de blugi care să se potrivească cel mai bine corpului dvs. – este ceea ce vă va face să arătați grozav, indiferent de ceea ce spune eticheta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?