Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Merită să investești într-un TV smart Samsung?

Compania sud-coreeană Samsung se află pentru al 15-lea an consecutiv pe locul 1 în vânzarea de televizoare. După lansarea modelului Bordeaux în 2006, compania nu a mai părăsit acest loc. Este clar că gigantul este lider în inovație în acest domeniu, dar cu toate acestea merită să investești într-un Samsung smart TV?

Primul televizor pe care Samsung la fabricat a fost lansat în 1998. De atunci, compania a continuat să inoveze și să schimbe de la an la an modul în care privim televizoarele și experiența noastră cu ele. În fiecare an, la CES, cel mai influent eveniment din domeniul tehnologiei, compania nu ezită să surprindă prin tehnologii și modele noi de TV smart Samsung. Prețurile acestora pot fi, totuși, destul de ridicate, iar multe persoane se gândesc de două ori înainte să investească într-un astfel de produs. Inclusiv faptul că Samsung vine cu aceste îmbunătățiri și noutăți în fiecare an ridică un semn de întrebare potențialilor clienți, gândindu-se că ar fi mai bine să aștepte pentru o tehnologie nouă, mai bună pentru care pot opta.

Există mai multe motive pentru care un Samsung smart TV ar trebui să fie prima ta opțiune
Atunci când dorești să îți cumperi un TV smart Samsung, există trei motive principale pentru care acestea ar trebui să fie opțiunea ta principală.
În primul rând, tehnologia QLED specifică pentru TV smart Samsung asigură una dintre cele mai bune performanțe în ceea ce privește culorile și luminozitatea ecranelor. Deși această tehnologie este utilizată și de alte companii, Samsung continuă să fie lider de piață a televizoarelor QLED. Compania își merită acest loc, întrucât oferă opțiuni avantajoase ca și preț pentru televizoarele smart, comparativ cu televizoarele cu tehnologie OLED. Deși ecranele OLED sunt cunoscute pentru faptul că oferă cel mai intens negru, ecranele QLED sunt mult mai bune din punct de vedere al intensității culorilor și a luminozității.

Samsung smart TV – oferte
Un alt avantaj al unui TV smart Samsung este sistemul de operare al acestuia. Tinzen este platforma de operare proprie a companiei și oferă una dintre cele mai bune interfețe, dar și o experiență de utilizare foarte bună. Noile Samsung smart TV sunt chiar îmbunătățite din punct de vedere al interacțiunii audio, având Bixby ca și asistent, cu suport pentru Amazon Alexa.

Nu în ultimul rând, dacă ești interesat de un televizor smart cu rezoluție 8K, trebuie să știi că Samsung oferă cea mai variată gamă de modele și mărimi ale televizoarelor smart cu acestă rezoluție. Cu siguranță că prețului unui astfel de TV smart Samsung nu este unul mic. Faptul că compania oferă toate aceste variante și încearcă să aducă această tehnologie în casele cât mai multor clienți, face ca Samsung să aibă prețuri mult mai accesibile comparativ cu alți producători de pe piață.

Compania sud-coreeană nu domină, cu siguranță, piața televizoarelor de atâția ani, iar investiția într-un astfel de Samsung smart TV este una pe care ar trebui să o luați în considerare, întrucât un astfel de televizor vă poate oferi o calitate foarte bună a imaginii pentru mulți ani de-acum încolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?