Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

VIDEO și FOTO! Dispensarul din Sud este gata! A fost modernizat de Primăria Focșani

Lucrările de reabilitare și modernizare a Dispensarului din cartierul Sud sunt gata. Investiția a fost prezentată astăzi de primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, care a precizat că această clădire va fi gestionată de Direcția de asistență socială din cadrul Primăriei Focșani. „Ne dorim ca acest dispensar să devină un Centru de Permanență, deschis nonstop, în folosul cetățenilor din cartierul Sud și nu numai. Ne gândim la sănătatea focșănenilor”, a precizat primarul Misăilă. Au fost amenajate 2 cabinete pentru medici de familie, un cabinet stomatologic, unul pentru pediatrie, unul pentru medicină internă și 2 săli de tratament. „Sperăm ca pentru urgențe minore, cetățenii să se poată adresa aici”, a mai spus primarul Misăilă.

În martie 2020 a fost semnat ordinul de începere pentru lucrările de reparații capitale, modernizări și dotări a Dispensarului din Cartierul Sud, cu o valoare de 929.921,95 lei. De asemenea, a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea și amenajarea curții dispensarului, investiție a cărei valoare se ridică la 493.064 lei.

Pasul următor este obținerea autorizațiilor de funcționare și angajarea de personal medical. Imobilul din Sud este construit pe două niveluri, parter și etaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?