Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Vrâncean urmărit internațional, prins astăzi de polițiști și reținut pentru VIOL și amenințare cu armă, asupra unei fete de 17 ani!

 

URMĂRIT INTERNAȚIONAL PENTRU VIOL, PRINS DE POLIȚIȘTII VRÂNCENI

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat astăzi, un bărbat, de 23 de ani, urmărit de autoritățile italiene pentru comiterea infracțiunii de viol în formă agravată, conform legislației din Italia.

Astăzi, 24 septembrie a.c., în baza activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 23 de ani, din localitatea Mihălceni, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autorităţile italiene, pentru comiterea infracțiunii de viol în formă agravată.

Bărbatul este bănuit că, în noaptea de 7/8 februarie 2019, împreună cu alți doi cetățeni români, folosind acte de violență și amenințarea cu un pistol, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, în vârstă de 17 ani.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea

Acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Galați în vederea continuării demersurilor procedurii de predare către autoritățile italiene.

Comunicat IPJ Vrancea, 24 septembrie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?