Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Cristi Misăilă: Dați-mi majoritatea de care am nevoie în Consiliul Local Focșani! Construim Focșani, acasă!

Dragii mei focșăneni,

Pe 27 septembrie 2020, vă invit să votați pentru Primar și Consiliul Local al Municipiului Focșani! Ați văzut că am făcut lucruri bune și că am determinarea de a face din Focșani CASA NOASTRĂ! Am pus pe primul loc educația și pe copiii noștri! Am reabilitat Școala ”Duiliu Zamfirescu” și Școala ”Ion Basgan”. În 2021 finalizăm extinderea Școlii nr. 3 din vecinătatea ISJ Vrancea, investiție abandonată 20 de ani. Alte școli, grădinițe și creșe se află în diverse faze de reabilitare. Am construit 20 de locuri de joacă pentru cei mici, dar nu am neglijat nici infrastructura mare!

Am asfaltat aproximativ 100 de străzi și am racordat la gaze naturale mai multe străzi și blocuri din oraș. Mai sunt multe de făcut și vă invit să construim împreună Focșaniul! Pe 27 septembrie 2020, am nevoie de votul dumneavoastră pentru a continua să facem din Focșani orașul pe care ni-l dorim cu toții. Comunitatea are nevoie de oameni serioși, profesioniști care să susțină proiectele orașului, nu să voteze împotriva focșănenilor, așa cum au făcut timp de patru ani consilierii locali PNL! În cei patru ani care s-au scurs, nu mai puțin de 188 de proiecte de hotărâre NU au fost adoptate din cauza consilierilor PNL care au votat împotrivă, fără să ofere o justificare pentru votul lor! Pur și simplu au ignorat nevoile comunității noastre, singurul lor scop fiind acela de a se opune proiectelor, ca apoi să vină să spună că Misăilă nu a făcut nimic.

Focșănenii trebuie să mai știe că aceiași consilieri PNL NU au votat alte 609 proiecte și au chiulit la un număr de 7 ședințe de Consiliu Local, fără să ofere nicio explicație pentru comportamentul lor!

Iată de ce noi, PSD propunem pentru funcția de consilieri locali doar profesioniști, oameni care și-au făcut o carieră în timp, prin muncă! Cu astfel de oameni în Consiliul Local Focșani vă garantez că lucrurile vor merge și mai bine! Pentru acest lucru am nevoie de susținerea dumneavoastră!

Dați-mi votul dumneavoastră! Dați-mi majoritatea de care am nevoie în Consiliul Local Focșani!

Votați lista de consilieri PSD în Consiliul Local Focșani!

Votați Cristi Valentin Misăilă Primar!

 

Lista candidaților PSD la Consiliul Local Focșani:

Cristi Valentin Misăilă, Mihai Nedelcu, Vasile Marin, Liviu Oloieriu, Cristina Nedelcu, Emanuel Gongu, Daniel Ungureanu, Cristian Onia, Aurel Șelaru, Marius Iorga, Radu Nițu, George Mocanu, Alexandru Nistoroiu, Elena Balaban, Lauriana Ailincuței, Vladimir Dușinschi, Viorica Pristavu, Dan Grigoraș, Angela Silion, Ionuț Mersoiu, Mirela Croitoru, Claudia Băncilă, Sergiu Ticu, Daniel Bănică, Lenuța Mănăilă, Gabriel Micu, Cristina Ivan.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?