Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

PNL se laudă cu 2 cm de asfalt, care nu este al lui

Una dintre minciunile gogonate cu care peneliștii încearcă în această campanie să îi păcălească pe vrânceni sunt imaginile cu utilaje care fac o așa-zisă asfaltare pe două drumuri naționale din județ (DN 2N Dumbrăveni-Jitia și DN 2M Focșani – Odobești).

Laudându-se ca și cum asta ar fi o realizare epopeică, Grindă nu face decât să se umple de ridicol, pentru că marea asfaltare trâmbițată de PNL este în realitate doar un strat de uzură subțire de 2 cm, care face parte din întreținerea curentă a drumurilor naționale.

Mai mult, stratul de mixtură asfaltică turnat în această vară pe drumurile naționale din județ este prevăzut în acordul cadru semnat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în data de 3 iulie 2019, ghiciți în timpul cărei guvernări? Exact, când PSD era la guvernare! Deci, în timpul guvernării PSD a fost încheiat un acord cadru pe 2 ani de zile, care prevede efectuarea reparațiilor curente necesare pentru menținerea celor două drumuri în bună stare de funcționare!

Oameni buni, peneliștii și ministerul condus vremelnic de Grindă nu reabilitează și nu asfaltează nimic! Este doar praf în ochii oamenilor!

Dar îi înțelegem: dacă PNL nu a făcut nimic pentru Vrancea și pentru vrânceni, cu ce să se laude, ca să mai cîștige cîteva voturi? Cu 2 cm. De asfalt. Jalnic, băieți!

Este doar o altă farsă jucată vrâncenilor, prin care peneliștii, obișnuiți cu minciuna și cu dezinformările agresive, ascund adevărul: faptul că nu au făcut NIMIC pentru Vrancea și pentru vrânceni și de numele lor nu se leagă nici măcar un capăt de ață!

Dacă au rămas în pană de idei, îi invit pe liberali să meargă pe sutele de kilometri de drumuri județene reabilitate și modernizate în timpul administrației mele sau să facă o plimbare la munte, pe DN2D Focșani – Lepșa – Ojdula, realizat în timpul guvernării PSD, ca să vadă cum arată de fapt un drum asfaltat și modernizat la standarde europene.

Marian OPRIȘAN

Președintele Partidului Social Democrat

Organizația Județeană Vrancea

FACSIMIL 1

FACSIMIL 2

FACSIMIL 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?