Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Primarul Maricel Nițu este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Pufești

Maricel Nițu este candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Pufești. Maricel Nițu are la activ cinci mandate de edil șef, iar în acest moment se află în fața celui de-al șaselea mandat, pentru care cere sprijinul concetățenilor săi. Pe lista de investiții realizate se află mai multe proiecte din care amintim: reabilitare și asfaltare de străzi, alimentare cu apă, modernizare și construirea de unități de învățământ. „Obiectivul nostru major este asigurarea bunăstării tuturor locuitorilor comunității noastre, prin implementarea unor proiecte de investiții în infrastructură“, a precizat primarul Maricel Nițu.

Pe lista de obiective deja realizate se află mai multe proiecte de investiții din care amintim:

Reabilitare Grădiniță Pufești;

Renovarea Școlii cu clasele I-IV-Pufești;

Construirea unui grup sanitar la Școala Ciorani;

Achiziționarea unei autospeciale pentru stins incendiile;

Atribuirea de nume de stradă și numere case;

Realizarea de cărți funciare pentru domeniul public al comunei;

Derularea unui proiect de cadastru general prin care au fost realizate 2700 de cărți funciare;

Realizarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare în comuna Pufești, satele Pufești, Ciorani și Domnești;

Modernizare și extindere Școala Generală Domnești-Tîrg, proiect în derulare;

Modernizare drumuri comunale și construire pod peste pârâul Carecna-proiect în derulare.

Pentru mandatul 2020-2024, primarul Maricel Nițu are în vedere mai multe obiective de investiții din care amintim:

Extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare;

Modernizarea drumurilor comunale;

Finalizarea Planului Urbanisic General;

Construirea unui sistem de alimentare cu gaze naturale și racordarea tuturor locuințelor la gaze-proiect aflat în faza de obținere avize și acorduri;

Reabilitare Cămin Cultural;

Extindere rețea iluminat public cu LED, comuna Pufești.

Pod din beton armat peste pârâul Carecna

Primăria Pufești are în derulare proiectul de investiții ,,Modernizare drumuri comunale – comuna Pufeşti” prin intermediul căruia vor fi reabilitați și asfaltați 5,7 kilometri de drumuri comunale. Practic, prin intermediul acestui proiect vor fi asfaltate drumuri din satele Pufeşti, Ciorani şi Domneşti Târg. De reținut că pe drumul comunal DC 475 ,care traversează pârâul Carecna, se află în construcție un pod din beton armat care va asigura o circulație a autovehiculelor în condiții de securitate rutieră. „În prezent se lucrează la proiectul de investiții ,,Modernizare drumuri comunale – comuna Pufeşti”, prin intermediul căruia au fost asfaltate mai multe drumuri comunale și sătești. De asemenea, avem în construcție un pod din beton armat peste pârâul Carecna. Până în prezent, circulația mașinilor se făcea prin vadul pârâului Carecna care devenea impracticabil în anotimpul ploios. De asemenea, locuitorii comunei Pufești traversau acest pârâu pe o punte aflată într-o stare avansată de degradare. Odată cu finalizarea lucrărilor la acest pod au fost rezolvate și aceste probleme“, a afirmat primarul Maricel Nițu.

Maricel Nițu, primarul care modernizează comuna Pufești!

„Vă mulţumesc în primul rând vouă, dragi cetăţeni, încă o dată, pentru susţinerea și încrederea dumneavoastră, mulţumesc angajaţilor primăriei, precum şi consilierilor locali pentru efortul depus şi sprijinul acordat în mandatul care tocmai se încheie. Dorința mea este să implementăm cât mai multe proiecte cu care vom moderniza comuna Pufești. De asemenea, pentru mandatul 2020-2024, avem câteva proiecte în infrastructura locală care sunt foarte importante pentru comunitatea noastră. Este vorba de extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare, modernizarea drumurilor comunale, dar și construirea unui sistem de alimentare cu gaze naturale și racordarea tuturor locuințelor la gaze. De reținut că acest ultim proiect se află în faza de obținere avize și acorduri. Din aceste considerente vin în fața dumneavoastră și vă cer sprijinul pentru un nou mandat în funcția de primar al comunei. De asemenea vă cer sprijinul și votul de încredere pentru Consiliul Local al comunei, vă cer sprijinul și votul de încredere pentru Consiliul Județean, vă cer sprijinul și votul de încredere pentru actualul și viitorul președinte, domnul Marian Oprișan. Împreună vom rezolva toate problemele comunității noastre!“.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?