Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal, baraj Liga a III-a: Victoria Gugești – Avântul Valea Mărului 1-2 (0-1)

• Jocul s-a disputant astăzi, 1 august, de la ora 17:30, pe stadionul din Râmnicu Sărat

Formații
Victoria Gugești: Lazăr – Dediu, Teodorescu, Petrescu, Petculescu – Mihăilă, Dorinel Popa, Chivu, Florin Ciobotaru (46 George Duca), Liviu Dumitriu (72 Andrei Apenciucesei) – Vasile Bălosu. Rezervă neutilizată: Paul Alecsandrescu.
Avântul Valea Mărului: Olaru, Iancu, Morogan, Moise, Hilohi, Mohorâță, Ignat, Chiriac, Perju, Sorin Frunză, Andrei Frunză. Rezerve: Vasilică Popa, Teleagă, Manea, Țuiu, Țîmpău, Blănaru, Bălan.

Victoria Gugești, în calitate de echipă organizatoare a jucat astăzi, 1 august, de la ora 17:30, pe stadionul din Râmnicu Sărat primul dintre cele două meciuri din barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Adversară i-a fost Avântul Valea Mărului, campioana județului Galați. La capătul un ei dispute relativ echilibrate, în care și-au creat mai multe situații de gol, grație unei lunii de mijloc mai laboriose, condusă foarte bine de experimentatul Sorin Frunză, Avântul s-a impus cu 2-1. Golurile au fost marcate de Bălosu, în minutul 76, din centrarea venită de la Duca, pentru Victoria, respectiv, Ignat, în minutul 32 și Andrei Frunză, în minutul 71, pentru Avântul.
Miercuri, 5 august, tot la Râmnicu Sărat, Victoria Gugești va întâlni în al doilea meci din baraj pe Sportul Chiscani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?