Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Samsung S8: preț și specificații

Te-ai întrebat ce preț are Samsung S8? Vrei să îți achiziționezi un Samsung S8 și nu știi dacă merită prețul? În acest articol vei afla mai multe detalii despre Samsung S8, printre care și prețul, dar și performanțele telefonului.

Samsung S8 nu este cel mai nou telefon produs de compania Samsung, însă este încă un produs foarte bun. Modelul S8, împreună cu S8+și S8 Active au apărut pe piață în 2017. De aceea, Samsung S8 are un preț mic, comparativ cu modelele mai noi precum Samsung S20. Desigur, și performanțele sunt mai reduse față de modele mai noi.

Între Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S20 există și modelul S10, care are și el performanțe bune și un preț rezonabil. În funcție de nevoile și de bugetul tău, trebuie să alegi un telefon care să ți se potrivească.

Haide să vedem care sunt specificațiile generale și ce preț are telefonul Samsung S8.

Samsung S8 Preț

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când achiziționezi un produs este prețul. De aceea, începem acest articol cu prețul telefonului Samsung S8.

La lansare, telefonul avea un preț de peste 3000 de lei. Acum, poți să îți achiziționezi acest telefon cu doar 2000-2300 de lei, în funcție de magazinul de la care îl achiziționezi. Anumite magazin online precum eMAG au și oferte prin care primești cadou un kit starter care conține încărcător wireless și alte produse extra care sunt de mare ajutor.

Prețul telefonului Samsung S8 este rezonabil acum și potrivit pentru specificațiile pe care le are. Astfel, Samsung S8 a ajuns un telefon accesibil aproape pentru oricine.

Acum, hai să vedem ce specificații și funcții are.

Samsung S8 Specificații generale

Caracteristici generale

Samsung S8 vine cu sistem de operare Android, varianta 7.0. Acum este o versiune destul de demodată, dar încă funcționează în parametri buni.

Acest telefon are procesor Samsung Exynos 8895, unul destul de puternic, dar nu la fel de puternic precum Snapdragon, care este disponibil pentru alte regiuni, nu pentru România.

Samsung S8 are mai mulți senzori, printre care se numără:
– Accelerometru
– Barometru
– Giroscop
– Amprentă
– Busolă
– Senzor de proximitate
– Senzor de lumină

Ecranul prezintă protecție împotriva prafului și al apei.

Ecran

În ceea ce privește ecranul, Samsung S8 vine cu un mare avantaj: ecranul curbat. Acest ecran a fost prima dată introdus la modelul S6 Edge. Oferă o cu totul altă experiență de vizionare a serialelor și filmulețelor pe telefon datorită ecranului care pare că nu are margini.

Ecranul telefonului Samsung S8 are o diagonală de 5.8 inch. Este destul de mic, în comparație cu modele apărute după, adică S10 și S20. Dacă îți dorești un telefon cu un ecran mai mare, atunci poți opta pentru varianta Plus a acestui telefon. Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran cu diagonală de 6.2 inch.

Ecranul este Super AMOLED și are rezoluție 2960 x 1440. De asemenea, ecranul are următoarele funcții display:
– Corning Gorilla Glass 5
– HDR10
– 3D Touch
– Always-on display

Memorie

Acest telefon are memorie RAM de 4GB și memorie internă de 64GB. De asemenea, prezintă slot pentru cardul de memorie. Astfel, dacă memoria internă a telefonului nu îți este de ajuns pentru toate pozele, aplicațiile și mesajele, atunci poți să inserezi un card de memorie MicroSD.

Camere foto

Acest telefon prezintă 3 camere foto. Este un telefon foarte bun pentru selfies. Astfel, are două camere frontale: una de 8 MP și una de 2 MP. Camera principală este de 12 MP Wide. Este un telefon cu performanțe bune în ceea ce privește partea foto-video, dar nu se apropie de performanțele telefonului S20, care este recunoscut pentru partea foto-video.

Baterie

Bateria are o autonomie de peste 10 ore. Bateria telefonului este de 3000 de mAh și este de tip Li-Ion. Acest telefon poate fi încărcat și Wireless și are și funcție de fast charge.

Merită Samsung S8 prețul actual?

Da, cu siguranță. Acest telefon este unul cu performanțe bune și cu un preț rezonabil. Dacă la început nu își merita prețul, acum că au trecut 3 ani de la lansare, prețul telefonului este unul corect.

Telefonul Samsung S8 poate fi o achiziție foarte bună pentru cei care au nevoie de un telefon performant, pe care să poată să facă mai multe sarcini decât să telefoneze și să navigheze pe internet. Desigur, pe piață există și telefoane mai performante, inclusiv de la Samsung. În ciuda acestui lucru, prețurile acelor telefoane pornesc de la 3500 de lei.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre Samsung S8: preț și caracteristici generale. Desigur, designul și culoarea telefonului sunt performanțe personale. Poți să achiziționezi acest telefon pe gri, albastru, roz și argintiu. Samsung S8 Plus este disponibil și pe negru.

Tu ai de gând să îți achiziționezi un telefon Samsung S8? Crezi că Samsung S8 are un preț rezonabil?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?