Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Marian Oprișan: Achiziționând aceste mașini, răspundem nevoilor ISU, ele fiind necesare în situații de urgență majore: incendii, alunecări de teren, inundații

Consiliul Județean Vrancea a remis presei un comunicat in care arată că „se continuă teatrul ieftin pus în scenă de conducerea PNL din Vrancea, prin intermediul aceluiași personaj caraghios care rămâne anchilozat în trecut și nu face altceva decât să demonstreze opiniei publice că singura lui preocupare este demagogia.”

„În lipsa de subiecte de cancan legate de administrația județeană, acest individ insistă să persiste în minciuna pe care o propagă în mod ridicol în spațiul public, prin articole defăimătoare, transformând normalul în știri de primă pagină”, se arată în comunicat.

“În caz că angajatul fițuicii galbene se confruntă cu pierderi de memorie, așa cum am clarificat deja, în bugetul județului Vrancea, pus în dezbatere publică încă de la începutul acestui an, au fost aprobate sumele necesare achiziționării celor 2 autovehicule despre care militantul penelist face referire. Licitațiile din data de 06.05 și 27.05 au fost anulate pentru că fie ca nu s-a depus nicio ofertă, fie au fost neconforme, procedura fiind la această dată reluată, iar termenul limită de depune a ofertelor este 13 iulie 2020.
Achiziționând aceste mașini, Consiliul Județean Vrancea răspunde nevoilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a solicitat acest sprijin necesar pentru intervenția rapidă în folosul cetățenilor în situații de urgențe majore ( incendii, alunecări de teren, inundații etc)”, se declară  în comunicatul de presă.

Cel de-al doilea autovehicul este necesar autorității județene pentru deplasările pe rețeaua de drumuri județene din zonele de munte, deal și câmpie, în special în cele 30 de șantiere deschise ca urmare a derulării investițiilor din proiectele de anvergură, care necesită la această dată acțiuni de inspecție și control.

“Așadar, autoturismele care urmează a fi achiziționate nu servesc uzului personal al lui Marian Oprișan! Dar, toate aceste lucruri normale nu sunt decât enigme care îi țin permanent în ceață pe pseudo-ziariștii frustraţi ai Ziarului de Vrancea, a căror activitate s-a rezumat la obsesia de a defăima imaginea președintelui Consiliului Județean Vrancea, prin orice mijloace. Într-un cuvânt, aceste marionete nu fac decât să întrețină circul de cea mai joasă speţă, servit gratuit în fiecare zi vrâncenilor”, se arată in finalul comunicatului remis presei de Consiliul Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?