Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Marian Oprișan a semnat ordinul de începere a lucrărilor la locul de joacă și terenul de sport multifuncțional din Crângul Petrești

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a semnat ieri, ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea locului de joacă și a terenului de sport multifuncțional, care vor fi amenajate în Crângul Petrești, lângă Muzeul Satului Vrâncean. „În cea de-a doua parte a lunii februarie vor începe efectiv lucrările la acest obiectiv de investiții, care va cuprinde: leagăne, tobogane, balansoare, zid de cățărare, carusel, precum și teren de baschet, volei, fotbal, tenis și badminton. Această investiție completează nevoia de locuri de joacă a copiilor din municipiul Focșani și din împrejurimi și are o valoare de peste 100.000 de euro. Estimăm că la începutul sezonului cald lucrările vor fi finalizate“, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Județean Vrancea.

„Am redeschis Crângul Petrești în anul 2017 în cadrul unui proiect de aproximativ 5 milioane euro, bani cu care am legat Crângul de municipiul Focșani cu o pistă de bicicletă, am amenajat aleile interioare din crâng, am construit mai multe puncte de observație, dar și un spațiu de evenimente cu amfiteatru. Din 2017 până în prezent, Crângul Petrești s-a transformat în principala zonă de promenadă a municipiului Focșani și nu numai. Odată cu realizarea terenurilor de sport și a locului de joacă, oferta recreațională din Crângul Petrești va crește. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?