Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Fotbal: Meciul România – Danemarca, din preliminariile Under-21, va avea loc la Craiova

Meciul dintre selecţionatele de tineret ale României şi Danemarcei, care va avea loc pe 31 martie, în preliminariile Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021, va avea loc pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, a anunţat FRF pe site-ul său oficial. Ora de începere a meciului cu cea mai puternică adversară din grupă a tricolorilor va fi comunicată ulterior.

Întâlnirea cu liderul grupei reprezintă şi debutul lui Adrian Mutu ca selecţioner al naţionalei Under-21. De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova. În urmă cu doi ani, echipa naţională de seniori a disputat pe arena craioveană un meci amical cu Suedia (1-0), fiind susţinută de 20.454 de spectatori. Naţionala Under-21 a României ocupă locul secund în Grupa a 8-a a preliminariilor, cu 10 puncte, după Danemarca, 15 puncte.

La turneul final, pe lângă cele două formaţii gazdă, Ungaria şi Slovenia, se vor califica direct cele 9 câştigătoare ale grupelor preliminare şi cea mai bună echipă de pe locul secund. Celelalte 8 formaţii clasate pe locul al doilea vor disputa între ele un baraj în dublă manşă pentru celelalte patru locuri disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?