Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Liberalii și armata Regelui Nopții. Propagandă PNL pe pagina de Facebook a ISJ Vrancea

Fanii serialului Urzeala Tronurilor își amintesc perfect scenele cu morții vii, care vin și vin și vin și nu se mai termină, oricât de mulți ar secera Jon Snow și prietenii lui. Cam așa pare să fie de când a ajuns la putere PNL – ul, acest Rege al Nopții care își trimite valuri, valuri membrii de partid, să dea afară pe toată lumea, din toate instituțiile, într-o foame parcă mai neostoită de posturi și funcții decât cea a armatei Regelui Nopții pentru vietăți cu sânge cald. Paralela, din păcate, nu se oprește însă aici, pentru că pentru PNL nu e de ajuns să-și pună oamenii de încredere peste tot, ci întreaga instituție trebuie infestată politic.

Ceea ce ne-a fost dat să vedem însă vineri, 24 Ianuarie, o zi când ar fi trebuit să fie vorba despre Unire, a depășit până și imaginația creatorilor de seriale fantasy. Dincolo de ordinele date de prefectul PNL directoarei puse de PNL la Casa Corpului Didactic (CCD), privind așa zisa organizare a unor evenimente în care să fie incluse și manifestările organizate de Garnizoană, despre care am scris deja, pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) a fost distribuită o fotografie de pe pagina de facebook a ministrului PNL al Educației, fotografie în mijlocul căreia scria, nici mai mult nici mai puțin, „PNL – Partidul Unirii”.

Niciodată, sub nicio guvernare nu s-a întâmplat așa ceva! Propagandă pentru un partid din partea unei instituții publice! Fără nicio jenă! Direct! Pe față! L-au îndepărtat pe profesorul Aurel Șelaru, au îndepărtat inspectorii care nu făceau sluj și au pus inspectori agreați de liberali. N-a fost suficient! Setea de putere îi seacă la lingurică pe peneliști, care vor să fie peste tot! Și iată că nici măcar de aparențe nu le mai pasă! Direct propagandă pentru partid!

În aceeași zi, câteva ore mai târziu, pe aceeași pagină de Facebook a ISJ Vrancea este postat un colaj de poze în care zâmbesc cu sau fără dinți, cu sau fără ochelari de soare, dar strâns uniți, ministrul liberal al Educației, senatorul liberal Cătălin Toma, inspectorul general adjunct al ISJ, Gabriela Daniela Marchitan, pusă pe funcție de PNL, șefa CCD, Livia-Silvia Proca Marcu, pusă pe funcție de PNL.

PNL, Partidul Unirii?! Nu vă e rușine?! Unire în acapararea cât mai multor funcții. Unire în penelizarea totală a instituțiilor publice. Unire în schimbarea din mers a regulilor oricărui joc politic democratic.

Întrebarea era retorică. Normal că nu vă e rușine. Aveți o misiune și sunteți setați să o duceți la capăt: transformarea acestei țări dintr-un stat social în unul al drepturilor restrânse la camarila de partid, stigmatizarea unor pături sociale, a unor indivizi sau formațiuni politice, confuzia voită între asistența socială și asigurarea socială… Și câte or mai fi, coapte în laboratoarele PNL-ului.

PNL, Partidul Unirii, pe pagina Inspectoratului Școlar Județean Vrancea… Cât tupeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?