Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Accident pe DN2 E85 – Garoafa, un șofer rănit

Biroul de presă al IPJ Vrancea:

Astazi, 22 Aprilie, ora 14.43, am fost sesizati prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85 – Garoafa a avut loc o coliziune între două autovehicule. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unuia dintre conducătorii auto, de 34 de ani. În prezent, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers.

Centrul INFOTRAFIC:

JUDEŢUL VRANCEA: CIRCULAȚIE ÎNGREUNATĂ PE DN 2

Data: 22 Aprilie 2024

Ora: 15:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Focșani-Adjud, în zona localității Garoafa, județul Vranceda, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în urma căruia o persoană a suferit leziuni, urmând să fie evaluată medical. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ):

Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85 pe raza localității Bizighesti, cu două autovehicule implicate. La solicitare a fost alocată un echipaj SAJ tip B 2. Echipajul SAJ a preluat o victimă conștientă în vârstă de 33 ani, sex masculin cu traumatism cranian deschis. Victima a fost preluată, a primit primele îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?