Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Polițiștii caută un bărbat, dispărut dinainte de Paște


Un bărbat de 49 de ani, din comuna Chiojdeni, a dispărut în urmă cu aproape o lună. A plecat de la Jitia, de la domiciliul unui bărbat la care lucra, spunând că merge acasă la el, la Chiojdeni, pentru a petrece sărbătorile pascale. A promis că se va întoarce, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Văzând că nu mai revine și aflând că nici acasă, la Chiojdeni, nu a ajuns, bărbatul din Jitia a sesizat poliția. „La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 16.30, Nucă Toader de 49 ani, a plecat de la domiciliul unui bărbat din satul Măgura, comuna Jitia, spunându-i acestuia că pleacă în comuna Chiojdeni, la domiciliul său, promițându-i că după sărbătorile pascale va reveni pentru a-l ajuta în continuare la treburile gospodărești. Ulterior, văzând că Nucă Toader nu a mai revenit și aflând că acesta nu a ajuns nici la domiciliul său, bărbatul a sesizat polițiștii cu privire la dispariția acestuia”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Bărbatul dispărut are 1.80-1.85 metri înălțime, aproximativ 80 kilograme, ochi căprui și păr brunet. La momentul dispariției purta blugi de culoare gri, geacă de piele de culoare neagră și pantofi de culoare neagră. Bărbatul dispărut nu are semne particulare.
Persoanele care pot da relații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de telefon 0237.207.005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?