Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Marian Oprișan: Grupul consilierilor PSD din Consiliul Județean va vota toate proiectele de investiții!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea și totodată liderul consilierilor județeni social democrați, Marian Oprișan, a declarat joi că aleșii PSD vor demonstra în acest mandat că știu să facă opoziție constructivă, așa cum consilierii PNL nu au știut să facă în mandatul 2016-2020.

„După cum ați observat, astăzi, grupul PSD a votat toate proiectele de hotărâre și vom vota «pentru» la toate proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi. Atunci când este vorba de obiectivele majore de investiții și de dezvoltare ale județului Vrancea, noi le vom aproba pe toate, fără să găsim tot felul de elucubrații pe care să le aruncăm în discuție, ca să ne legăm de proiectele inițiate de președintele Consiliului Județean ca boala de omul sănătos.

În județul nostru se derulează în prezent nenumărate investiții de modernizare, atât a infrastructurii rutiere, cât și pentru reabilitarea mai multor clădiri de interes public. Toate aceste proiecte, la care noi ținem foarte mult și pe care le vrem finalizate, pentru dumneavoastră, sunt demarate de administrația PSD condusă de mine în mandatele trecute la Consiliul Județean.

În calitate de vicepreședinte al CJ Vrancea, alături de colegii consilieri județeni PSD, susțin cu tărie ca începând de astăzi să votăm pentru toate proiectele de hotărâre care vizează dezvoltarea județului Vrancea.

Noi, echipa PSD, nu vrem să repetăm erorile majore ale opoziției din mandatul 2016-2020 și vom demonstra vrâncenilor, cât și grupului PNL-USR din CJ, că știm să facem o opoziție constructivă. Vom aproba toate obiectivele majore de dezvoltare ale județului, fără să stăm prea mult pe gânduri și fără să fim Gică Contra. Doar în acest mod putem să evoluăm și să construim Vrancea pe care ne-o dorim cu toții!“, a afirmat Marian Oprișan.

De altfel, chiar în ședința Consiliului Județean de joi au fost aprobate cu unanimitate de voturi mai multe proiecte de hotărâre care vizau mai multe investiții, din care amintim: „Aprobarea documentației tehnico-economice la faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (D.A.L.I) şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Reabilitare/Amenajare spațiu Birou relații externe și dezvoltare regională, Municipiul Focșani, Județul Vrancea”; „Modificarea Hotărârii Consiliului Județean Vrancea nr. 151 din 18 septembrie 2020 privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor aferente proiectului Reabilitare energetică și lucrări conexe, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, B-dul Gării, nr. 13, Municipiul Focșani, jud Vrancea”; „Modificarea Hotărârii Consiliului Județean Vrancea nr. 44/30 martie 2020 privind aprobarea depunerii proiectului “Reabilitare energetică și lucrări conexe, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, B-dul Gării, nr. 13, Municipiul Focșani, jud. Vrancea“ în vederea finanțării”; „Aprobarea documentației tehnice la faza Nota conceptuală și Tema de proiectare, pentru obiectivul de investiție ,,Modernizare DJ 205 N sector Intersecție DJ 205 B-Jariștea-Scânteia, km. 4+000 – km. 11+200, L=7,20 km, județul Vrancea”.

Plenul Consiliului județean a mai aprobat proiecte de hotărâre ce vizează actualizarea Devizului general si a indicatorilor tehnico-economici după încheierea contractelor de achiziții publice pentru obiectivele de investiții: ,,Consolidare și reabilitare pod din beton armat peste calea ferată Adjud – Bacău, pe D.J. 119J, la km 1+500, municipiul Adjud, județul Vrancea“; „Modernizare D.J. 241A, limită județ Galați –Feldioara-limită județ Bacău, km 5+000-19+450, L=14,45km, comuna Tănăsoaia, comuna Corbița, judetul Vrancea”; ,,Consolidare și reabilitare pod din beton armat peste calea ferată Adjud – Bacău, pe D.J. 119J, la km 1+600, municipiul Adjud, judeţul Vrancea“; ,,Reabilitare pod din beton armat pe DJ 204 D, peste râul Putna, în localitatea Vulturu, comuna Vulturu, km. 24+400”, județul Vrancea”; ,,Reabilitarea și reconstrucția obiectivelor de infrastructură rutieră din zona localităților Paltin, Doaga, Valea Sării pentru obiectul nr.2 intitulat ,,Reparare pod pe DJ205D, km. 3+475, Valea Sării, lucrări de consolidare și reabilitare”; „Consolidare și reabilitare pod din beton armat pe DJ 205D, peste pârâul Tulburea, la Paltin km.18+835, conform H.G. nr.540/2000, respectiv km.17+210 conform ridicare topografică actualizată, comuna Paltin, județul Vrancea”; „Consolidare şi reabilitare pod din beton armat pe DJ 205D, km.1+405, peste pârâul Cheii, comuna Valea Sării, județul Vrancea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?