Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FOTO: Primarul Cristi Misăilă candidează pentru un nou mandat. Nume noi pe lista PSD pentru Consiliul Local

Primarul Cristi Misăilă candidează pentru un nou mandat la Primăria Focșani. Ieri, PSD Focșani a depus lista candidaților pentru Consiliul Local Focșani la alegerile din 9 iunie, la depunerea candidaturilor fiind prezent și președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.„Sunt convins că această echipă de consilieri locali va fi una care nu va suporta comparație, din toate punctele de vedere.

Am convingerea că aceste rezultate vor da roade în perioada următoare și vom vedea pe 9 iunie că echipa PSD condusă de primarul Cristi Valentin Misăilă va fi una câștigătoare”, a spus președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici. Primarul Cristi Misăilă a subliniat că echipa PSD pentru Consiliul Local Focșani este formată din profesioniști, din oameni respectați în comunitatea municipiului Focșani pentru performanțele lor și cu o bogată experiență în administrația locală.

Sunt bucuros că proiectele încep să prindă contur și le mulțumesc cetățenilor pentru că au înțeles că fără sacrificii nu putem avea performanță și nu putem avea progres. Cu toții ne dorim să intrăm în marea familie a Uniunii Europene nu doar pe hârtie ci și cu infrastructura. Asta a presupus și proiecte care, la un moment dat, au creat disconfort, dar sunt convins că, la finalizarea acestor proiecte, vom avea un Focșani european, un Focșani care să arate din ce în ce mai bine.

Le mulțumesc tuturor colegilor care au acceptat să vină în echipa PSD a municipiului Focșani, o echipă de profesioniști, o echipă de oameni care au arătat că pot face performanță în domeniul lor de activitate”, a spus primarul Cristi Misăilă. El a arătat că aceasta este echipa care va susține proiectele Focșaniului în Consiliul Local, în interesul focșănenilor.

Echipa PSD Focșani este cea care va susține asfaltarea străzilor din Cartierul Bahne și se va asigura că proiectul de aducțiune cu gaze va fi implementat în condiții optime în Cartierul Mândrești, dar și echipa care se va implica în modernizarea Cartierului Livadă, unde urmează ca în următorii ani să realizăm lucrări pentru apă/ canal și iluminat public stradal”, a detaliat primarul Cristi Misăilă.

Acesta a menționat și câteva dintre proiectele de infrastructură care sunt în derulare în Focșani, printre care asfaltarea străzilor Anghel Saligny, respectiv Ecaterina Varga, Prof. Constantin Stere, Bujor, Agriculturii, Mureșului, Cernei, Dogăriei, Crișana, Greva de la Grivița.

Lista PSD Focșani:

Cristi Valentin Misăilă – candidatul organizației PSD pentru funcția de Primar al Municipiului Focșani. Este economist și are o bogată activitate în administrație. Și-a început activitatea în 1999 în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Vrancea și a activat, ulterior, în Garda Financiară Vrancea.

În perioada 2009 – 2010 a ocupat funcția de director general adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice Vrancea, iar în 2012 a fost numit subprefect al Județului Vrancea. În 2016 a fost ales primar al municipiului Focșani, iar în 2020 a fost reales de focșăneni pentru această funcție.

Laurențiu Marin – candidat pentru postul de consilier local în Consiliul Local Focșani este inginer de profesie. Are o bogată activitate profesională. În perioada 2003 – 2006 a fost director la Rodipet SA, în perioada 2008 a fost director coordonator adjunct la AJOFM Vrancea, iar în perioada 2014 – 2020 a deținut funcția de inspector șef teritorial ISCTR Moldova.

Laurențiu Marin are și o bogată activitate politică. În perioada 2006 – 2022 a fost consilier județean PSD Vrancea, iar din martie 2022 este deputat.

Medicul stomatolog Mihai Nedelcu, liderul grupului PSD din cadrul Consiliului Local Focșani, candidează pentru un nou mandat. Este președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Vrancea și are o bogată experiență politică. În perioada 2012 – 2016 a fost consilier județean PSD, iar din 2016 este liderul grupului PSD din Consiliul Local Focșani.

Costel Bîrsan este ofițer de aviație în rezervă și antreprenor, fiind proprietarul companiei TopGaz SRL. Are o bogată activitate politică, fiind consilier local din anul 2016 până în prezent.

Cristina Mirela Nedelcu este profesor și deține funcția de subsecretar de stat în Ministerul Culturii. A fost directorul Școlii Postliceale Sanitare „Hippocrate” și profesor la Școala Generală „Ion Basgan”. A fost consilier local în Consiliul Local Focșani în perioada 2020 – 2022.

Traian Negulescu este directorul Direcției de Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Focșani. O lungă perioadă de timp a fost jurnalist, iar în 2009 a ocupat poziția de purtător de cuvânt în cadrul Instituției Prefectului Județul Vrancea. În perioada 2013 – 2020 a fost directorul executiv al Direcției Județene pentru Cultură Vrancea.

Adrian Vulpoiu este directorul Salubrizare și Servicii Publice Focșani din 2019. Anterior a ocupat poziția de director al DDSP Focșani.

Cătălin Popescu este un veteran al politicii din Vrancea. A fost membru fondator al PSD Vrancea. A fost director adjunct al Drumuri și Poduri SA, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, deputat în mandatul 2000 – 2004, fost ministru consilier la Ambasada României în Maroc, fost director al SGA Vrancea în perioada 2014 – 2020 și fost prefect al Județului Vrancea în perioada 2012 – 2014.

Mocanu Georgian este profesor de sport și consilier local în Consiliu Local Focșani din 2020.

Valentin Amăriuței este de profesie avocat.

Profesorul Andreea Săndulescu este directorul Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani.

Profesorul Ioana Constantinescu este directorul Liceului de Arte „Gh. Tattarescu” Focșani.

Viorica Pristavu este directorul Grădiniței „Academia Primilor Pași”.

Ciprian Nica este notar și are o bogată activitate politică. A fost consilier județean PSD și deputat PSD în mandatul 2012 – 2016. Ciprian Nica este Președintele CA la Casa de Pensii a Notarilor Publici, Vicepreședintele Camerei Notarilor Publici Galați și membru în Consiliul Consultativ pentru Evaluarea Impactului Actelor Normative (CCEIAN) din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Lista continuă cu Emanuel Gongu – consilier local din 2016, Dan Floroiu – președintele TSD Focșani, Rodica Boboc – fost deputat PSD, Alexandru Bănică – președintele Organizației de Pensionari din cadrul PSD Focșani, Radu Nițu – consilier local, Dan Grigoraș – șef Serviciul presă, relații externe, cultură, sport, minorități din cadrul Primăriei Municipiului Focșani.

Totodată, pe listă sunt și Marilena Șerbănuț – șef Secție Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” Focșani, profesor Luminița Balaban, directorul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” Focșani, Cristian Poll, antreprenor și prim-vicepreședinte TSD Focșani, Anca Leancă, psiholog, Daniel Ungureanu – antreprenor și consilier local, Costel Aguridă – consilier la Cabinetul Parlamentar senator Angel Tîlvăr și Vladiana Constantin – director economic al companiei Velmi Prest SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?