Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ajutor la cumpărăturile de strictă necesitate, pentru focșănenii aflați în izolare sau carantină, oferit de Direcția de Asistență Socială Focșani

Persoanele din Focșani aflate în carantină sau izolare la domiciliu, care nu au pe nimeni care să le cumpere alimente, medicamente și alte produse de strictă necesitate, pot apela la un număr de telefon pus la dispoziție de către Direcția de Asistență Socială Focșani. În fiecare zi lucrătoare, asistenții sociali solicitați prin telefon pot merge la magazinele sau farmaciile din oraș pentru a face aprovizionarea cu minimul necesar de alimente de bază sau medicamente. Contravaloarea cumpărăturilor este suportată de către cei ce solicită ajutorul, se arată în anunțul postat pe facebook de Primăria Municipiului Focșani:

„Direcția de Asistență Socială Focșani vine în ajutorul focșănenilor aflați în izolare sau carantină și le oferă posibilitatea de a-și face cumpărăturile (alimente, medicamente sau alte produse de strictă necesitate) prin asistenții noștri sociali!

În fiecare zi lucrătoare, persoanele carantinate/izolate, care nu au aparținători, îi pot contacta pe colegii noștri de luni până joi între orele 8.00-16.00 și vineri între 8.00-13.30 la numărul de telefon 0237626706.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială pot merge la magazinele sau farmaciile din oraș pentru a face aprovizionarea cu minimul necesar de alimente de bază sau medicamente, cheltuielile fiind suportate de către cei ce solicită ajutorul.

Sănătatea are prioritate!
Fie ca Bunul Dumnezeu să ne lumineze mintea, inima și gândurile noastre! Focșani Acasă!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?