Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Handbal beach: Fetele junioare ale Surăii, locul 8 în România!

Campionatul Național a avut loc în perioada 1 – 4 august în stațiunea Venus

Echipa de fete a AS Suraia a reprezentat, alături de CSS Tulcea, Euroregiunea 2 la Turneul final al Campionatului Național de Beach Handbal pentru junioare – fete născute în anul 2003 și mai mici, care a avut loc în perioada 1 – 4 august la Venus – Mangalia, pe plaja Banana Beach.

Fetele Surăii, unde profesorii de educație fizică și sport fac lucruri importante nu doar în handbal, dar în această disciplină, mai cu seamă, s-au dovedit valoroase și la handbalul pe plajă ca și la cel de sală. Elevele profesorului Corneliu Broș au avut ca adversare junioarele B de la CSS Tulcea, CS Unirea Sânnicolaul Mare, CSS Viitorul Cluj, ACS Leu Giarmata, ACS Sporting Ghimbav 2, CSO Activ Plopeni, CS Marta Baia Mare, CSS Târgoviște, ACS Sporting Ghimbav 2, CS Brazi, CSM Ploiești. O companie puternică, din care, după patru zile de competiție foarte disputată și spectaculoasă, au ieșit pe poziția a opta! Este un rezultat bun, obținut de Laura Marin, Narcisa Iftimi, Elisa Bucur, Miruna Bitu, Miruna Chifu, Nancy Negrea, Teodora Boștiog, Gilia Veizaj, pregătite de profesorul Corneliu Broș.

După turneu, antrenorul fetelor de la Suraia mi-a declarat: ”Este pentru noi un joc nou, cu reguli diferite față de handbalul clasic. Cu toate că am jucat cu echipe ale unor cluburi sportive, ne-am descurcat foarte bine, pierzând la limită disputa pentru locul 7. Această performanță a fost posibilă datorită dăruirii, dorinței de victorie, calităților pentru acest sport ale fetelor noastre. Ca și sprijinului Consiliului Local și al domnului primar, care ne-au asigurat finanțarea, fără de care nu am fi putut merge nici la competiție!”.

AS Suraia este echipă afiliată la Federația Română de Handbal.

Nu doar fetele de la Școala Suraia au reprezentat Vrancea la Beach Handbal la nivel național! Portarul echipei de Ligă Națională a CSM Focșani 2007, Emilian Marocico, a fost portarul Naționalei de Handbal Beach a României participantă la competițiile internaționale ale acestei veri, inclusiv la Campionatul European!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?