Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Serviciul Județean Anticorupție organizează “Cupa Integrității” la tenis de masă

Lucrători din MAI de pe raza județului Vrancea, dar și alți invitați vor participa la Cupa Integrității la tenis de masă, pe 30 mai, începând cu orele 11:00, în sala de atletism a Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” Focşani (str. Ana Ipătescu, lângă liceu). Evenimentul va avea loc cu ocazia sărbătoririi Zilei Aniversare a Direcției Generale Anticorupție.

„Cu ocazia sărbătoririi Zilei Aniversare a Direcției Generale Anticorupție – 30 mai 2019, Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, cu sprijinul Asociației Sportive “Tomiță Lazăr” din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, organizează o activitate sportivă – “Cupa Integrității” constând într-un concurs de “tenis de masă”.

La această activitate vor participa lucrători din cadrul unităților M.A.I. de pe raza județului Vrancea dar și alți invitați. Evenimentul va fi organizat în data de 30.05.2019 începând cu orele 11:00 în sala de atletism a Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” Focşani (str. Ana Ipătescu, lângă liceu).

Câștigătorii vor fi premiați cu diplome și cupe , însă fiecare participant va fi răsplătit pentru efortul său cu o diploma de participare.

Reamintim faptul că la nivelul judeţului Vrancea, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea, al cărui sediu se află pe str. Cezar Bolliac nr. 12 din municipiul Focşani,tel./ fax 0237/207119. Cetăţenii judeţului Vrancea care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită 0800.806.806, prin e-mail la adresa: vrancea.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul serviciului, în fiecare zi de miercuri a săptămânii, între orele 12:00– 15:00”, se arată într-un comunicat de presă al SJA Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?