Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Patru medalii pentru judoka de la LPS Focşani la Balcaniadă


Sportivii secției de judo de la Liceul cu Program Sportiv Focșani s-au întors acasă cu patru medalii de la ediția din acest an a Campionatului Balcanic Under 15, întrecere care s-a desfășurat în week-end la Plovdiv (Bulgaria). Åžcoala de judo vrânceană a confirmat așteptările din nou și patru sportivi au reușit să urce pe podium într-o competiție puternică, cu peste 300 de sportivi de valoare din țările balcanice. Cele mai importante rezultate au fost obținute de judoka Mircea Tomescu – medalie de aur la categoria 34 de kilograme și Can Metin – medalie de aur la categoria 42 de kilograme.
Performeri la întrecerea din Bulgaria au fost și Răzvan Burdușel, medaliat cu argint la categoria 60 de kilograme și Alexandru Constantin – medalie de bronz la categoria 73 de kilograme. Chiar dacă nu a prins podiumul, o evoluție bună a avut-o și judoka Alexandru Solomon la categoria 55 de kilograme. „Åžcoala de judo vrânceană a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că se află printre cele mai bune din România. La Balcaniada de la Plovdiv au reușit să cucerim două medalii de aur, prin Mircea Tomescu și Can Metin, medalii obținute în urma unei pregătiri intense la antrenamente. Evoluții de excepție încununate de medalii au avut și Răzvan Burdușel și Alexandru Constantin, sportivi care au urcat pe podium”, a spus Stănică Grosu, antrenor la Liceul cu Program Sportiv Focșani. 
De pregătirea sportivilor de la secția de judo a Liceului cu Program Sportiv Focșani se ocupă antrenorii Dumitru Zisu, Marinel Palade, Stănică Grosu și Iulian Surlă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?