Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Judo – Claudiu Neagu de la CSS Focșani, campion național la Ne Waza seniori, la 66 kg. și medaliat cu bronz la Cupa României!

  • Colegii săi de club: Mircea Tomescu – argint la Ne Waza și bronz la Cupa României 60 kg; Ramona Micula, bronz la Ne Waza și Cupa României 48 kg.

Judoka de la Clubul Sportiv Școlar Focșani, pregătiți de sensei Dumitru Sandu Zisu și-au reconfirmat valoarea incontestabilă și la competițiile de la sfârșitul săptămânii trecute: au obținut șase medalii de aur – trei, la Cupa României pentru seniori și trei, la Campionatul Național Ne Waza.

Claudiu Neagu a devenit campionul categoriei 66 kg. și a primit medalia de aur, și a câștigat medalia de bronz la Cupa României, Mircea Tomescu a obținut medalia de argint pentru locul 2 la Ne Waza și s-a clasat al treilea, cu medalie de bronz la 60 kg. la Cupa României iar Ramona Micula a obținut medalii de bronz pentru clasarea pe locurile 3 la Ne Waza și la Cupa României, la 48 kg.

Claudiu Neagu și Mircea Tomescu au disputat finala la Ne Waza la 66 kg, categorie la care pe locul al treilea s-a clasat un alt judoka format la Focșani, Metin Can, acum la Rapid-CSS 6 București.

Este de menționat că la Cupa României, atât la 60 kg. cât și la 66 kg. pe podium alături de Mircea Tomescu, respectiv Claudiu Neagu s-au aflat, pe primul loc, Bogdan Drâmbă, respectiv, Laris Borș, ceea ce dă cu adevărat o dimensiune aparte calității școlii de judo de la Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?