Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Atletism: Sportivii Adjudului, din nou medaliați la Campionatul Național!


Campionatul Național de ateltism al copiilor 2 și 3 și-a consumat, la București, la sfârșitul săptămâmii trecute, etapa finală, unde au concurat cu rezultate remarcabile și sportivi ai secției Adjud a CSS Focșani. Au câștigat titlurile de campioni ai României Alexandru Albu, la greutate copii 1, cu 14,23 metri, și Carina Paruba la greutate copile 3, cu 9,34 metri. Tot la greutate, Samuel Ludovic Cociaș, copil 3, a încheiat competiția cu medalie de bronz după o aruncare de 7,51 metri, Răzvan Grama s-a clasat al patrulea, la copii 3, cu 7,43 metri, iar Daria Goldan, pe locul al cincilea, la copile 3, cu 6,35 metri. Toți acești sportivi sunt antrenați de profesorul Sorin Crăciun.
De la același club, patru copile 2 – Miruna Lungu, Miruna Andronic, Andreea Petrea și Beatris Munteanu, pregătite de profesoara Camelia Petrea, au avut rezultate peste așteptări. La aruncarea greutății de două kg., Beatris Munteanu s-a clasat a patra cu 7,58 kg., record personal, Miruna Lungu a încheiat concursul cu record personal – 6,68 metri, iar ștafeta de 4×100 metri alcătuită din cele patru sportive a s-a clasat pe locul al optulea, cu un timp foarte bun. 
Cu medalii de la Campionatul Național s-a întors acasă și vitezistul Dragoș Sălăgeanu de la CS Atletic Adjud. Sportivul antrenat de profesorul George Catrinescu a încheiat pe locul al doilea, cu medalii de argint pentru titlul de vicecampion național cursele de 50 metri, în 7,42 secunde, și 200 metri copii 2, în 29,23 secunde. Colega de club a lui Dragoș, Georgiana Simion, s-a clasat a șaptea la greutate, cu 9,98 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?