Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Lansarea proiectului „EFICIENTIZAREA CONSUMULUI ȘI A FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SC ON MEDIA DESIGN SRL”


Anunț de presă

Data 30 Martie 2018


Lansarea proiectului „EFICIENTIZAREA CONSUMULUI ȘI A FLUXULUI DE PRODUCÈšIE A SC ON MEDIA DESIGN SRL”

S.C. ON MEDIA DESIGN S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul ” EFICIENTIZAREA CONSUMULUI ȘI A FLUXULUI DE PRODUCÈšIE A SC ON MEDIA DESIGN SRL”, cod SMIS 104371, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 418,437,66 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 281,302,63 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a firmei S.C. ON MEDIA DESIGN S.R.L. prin eficientizarea consumului și a fluxului de producție.

Creșterea productivității societății se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activității, respectiv eficientizarea activității firmei prin producția etichetelor de toate tipurile. Datorită investiției se vor realiza produse calitative, de diverse marimi, la un preț de vânzare accesibil tuturor clienților, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Prin prezentul proiect, societatea are în vedere să realizeze investiții în dezvoltarea firmei, prin producția de etichete și întregirea unui flux de producție modern, utilizând și măsuri de îmbunatățire a calității mediului înconjurator și de creștere a eficienței energetice. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinierea produselor realizate la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piața de desfacere. Mai mult, dotarea cu echipamente ultraperformante va contribui indubitabil la asigurarea unei capacități de producție crescute, asigurând astfel adaptarea la modificările tehnice și tehnologice actuale; Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin crearea unui nou loc de munca la nivelul firmei S.C. ON MEDIA DESIGN S.R.L. Desi nu într-o cantitate însemnata ca număr, angajarea unei persoane la nivelul firmei poate fi considerată satisfacatoare pentru zona, unde rata șomajului este la un nivel destul de ridicat. Crearea noului loc de munca va avea în vedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creșterea potențialului resurselor umane ale întreprinderii în conjuncție cu asigurarea unor măsuri active de creștere a ocupării forței de muncă pe plan local; 

Menținerea numărului mediu de salariați atins la sfarșitul perioadei de implementare a proiectului pentru o perioadă de 3 ani de la data finalizării acestuia.

2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial privind semnarea contractului de finanțare, și a unui anunț final privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.

Durata de implementare a proiectului este de 41 luni.

Informații suplimentare se pot obține la:

Nume persoană de contact: AUGUSTIN NEGRUÈš

Funcție: Administrator

Telefon: 0754.376.890, e-mail: office@ondesign.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?