Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Elevi de la Colegiul Economic, calificați la faza națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”

Mai mulți elevi de la Colegiul Economic „M. Kogălniceanu” din Focșani au participat la faza județeană a Concursului Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” și au obținut numeroase premii și mențiuni. Având în vedere rezultatele obținute, mulți dintre ei s-au calificat la faza națională a competiției.

Astfel, s-au calificat Gabriel Boșcan, elev în clasa a X-a, care a obținut premiul I, fiind îndrumat de profesorul Laurențiu Tătaru; Andreea Florina Avram, elevă în clasa a XI-a, îndrumată de profesorul Eugen Alexandrov, care a obținut tot premiul I; Georgiana Oana Voineag, elevă în clasa a XI-a, îndrumată de profesoara Aurora Cojocariu, care a obținut premiul I; Iulian George Isac, elev în clasa a XII-a, îndrumat de profesorul Corneliu Huzum, care a obținut premiul I.

De asemenea, s-au mai calificat elevii Mioara Debora Lozneanu, elevă în clasa a XII-a, îndrumată de profesorul Eugen Alexandrov, care a obținut premiul II, și Marius Păun, elev în clasa a XII-a, îndrumat de același profesor Alexandrov, care a obținut premiul III.

Cu mențiuni, s-au calificat elevii Andrei Brăilescu, elev în clasa a XII-a, îndrumat de profesorul Corneliu Huzum; Andreea Claudia Clincescu, elevă în clasa a XII-a, îndrumată de profesoara Aurora Cojocariu; Cătălin Sorin Cruceanu, elev în clasa a XII-a, îndrumat tot de profesoara Cojocariu.

„Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători“, a transmis directoarea Colegiului Economic „M. Kogălniceanu”, profesoara Gabriela Bocsok.

 

Lista cu toți elevii de la Colegiul Economic care au câștigat premii, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?