Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Pe 19 mai, „Vrancea în mișcare“ în Crângul Petrești

Pe 19 mai, în Crângul Petrești, se va desfășura ediția a doua a evenimentului polisportiv intitulat „Vrancea în mișcare”, organizat de profesorii de educație fizică și sport din întreg județul. Acesta are drept scop promovarea activității fizice de orice fel, nu neapărat de performanță, în încercarea de a determina populația să înțeleagă cât de importantă este aceasta pentru sănătate. De asemenea, evenimentul va marca împlinirea a 90 de ani de la înființarea în România a primei facultăți de educație fizică și sport.

Cu această ocazie, profesorii de educație fizică și sport din Vrancea vă invită să participați, timp de câteva ore, la acțivități cu bună dispoziție, mișcare în aer liber, într-un cadru organizat, totul începând cu ora 14,00. Prima ediție a evenimentului „Vrancea în mișcare” s-a desfășurat în urmă cu un an, în Piața Unirii din Focșani, sub forma unui flashmob, la care au participat elevi de la toate unitățile de învățământ din județ.

Acțiunea de anul trecut a fost inițiată de adjunctul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, profesorul Aurel Șelaru, care spunea în anul 2018, în fața tuturor celor prezenți la cel mai mare flashmob dedicat mișcării, organizat vreodată în județul nostru, că „Vrancea în mișcare înseamnă sănătate pentru copii, pentru profesori și este primul eveniment de acest fel organizat la Focșani. Este o acțiune ce promovează educația fizică și sportul în România, ce militează pentru educație fizică în școală și pentru mărirea orelor de educație fizică și sport deoarece orice popor își dorește să aibă o generație tânără sănătoasă“.

 

Sursa foto: YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?