Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Doliu în învățământul vrâncean! A murit profesorul Ionel Pârlea

Cu o bogată carieră didactică, de mai bine de 40 de ani, domnul profesor pentru învățământ primar, Ionel Pârlea lasă în urmă realizări care îi vor pastra viu numele în amintirea celor care l-au cunoscut, apreciat și iubit. Generațiile de ieri, de astăzi și de mâine îi vor rosti numele cu respect și recunoștință celui care și-a adus contribuția la clădirea școlii din satul Andreiașu de Sus, în perioada 1985-1990. Dovadă stă placa memorială, dezvelită chiar în prezența distinsului dascal, chip luminos, blâd și bun, cu adevărat dedicat profesiei sale.

Astăzi, cu adâncă durere, Colectivul profesoral și elevii Școlii Gimnaziale Alexandru Vlahuță Focșani, își iau rămas de la colegul și profesorul lor drag, fără a-l putea uita vreodată.

Cu inimile împietrite de durere, ne rugăm ca bunul Dumnezeu să mângâie sufletul domnului Ionel Pârlea, un bun coleg, dascăl dedicat, ce a îndrumat și a modelat generații de elevi. A fost mentor pentru colegii mai tineri și un exemplu de urmat în breasla dascălilor.

Drum lin printre stele, domnule Pârlea… Suntem siguri că de acolo ne veți veghea și îndruma așa cum ați făcut-o mereu.

Dumnezeu să-l odihnească!

sursă foto și text: Școala Gimnazială Alexandru Vlahuță Focșani

 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?