Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Ultima repetiție înaintea Final-Four-ului!

 

  • CSM Focșani 2007 – CS HC Buzău 2012, astăzi, în Sala Polivalentă

           Sala Polivalentă va găzdui, astăzi, de la ora 18:30, partida din etapa a 21-a a campionatului Ligii Naționale dintre echipa Focșaniului și CS HC Buzău 2012.

Pentru gazde va fi ultima repetiție înaintea foarte importantelor și dificilelor jocuri din Final-Four-ului Cupei României Fan Courier, de la sfârșitul săptămânii. Însă și partida cu buzoienii are o deosebită importanță pentru că ambele formații au mare nevoie de puncte: focșănenii pentru a menține ecartul de 7 puncte față de Minaur, care are un joc ușor cu Universitatea Cluj-Napoca și în cazul unei defecțiuni a gazdelor la Focșani s-ar apropia amenințător, iar buzoienii, pentru a rămâne pe locul al doilea între formațiile ce vor intra în play-out.

CSM 2007 și HC Buzău au o istorie a întâlnirilor directe în care focșănenii au câștigat de patru ori, iar buzoienii, o dată, în Divizia A. În sezonul 2018-2019, CSM 2007 s-a impus de două ori în Cupa României și, o dată, în campionat și au un ascendent moral de luat în seamă în balanța unui meci care capătă dimensiuni de derbi dacă sunt avute în vedere ultimele prestații ale HC Buzău încheiate cu 4 victorii în cinci partide de campionat! A fost o serie impresionantă, începută cu meciul câștigat în dauna Politehnicii Timișoara și continuată cu puncte obținute de la contracandidatele la menținerea în Ligă. Cu siguranță că focșănenii vor avea în această seară adversari foarte determinați, care vor da tot ce pot pentru a pleca din Polivalentă cu toate punctele puse în joc. Jucătorii pregătiți de profesorul Sandu Iacob au arătat, însă, că au valoare chiar dacă au fost întrecuți în ultimele etape de mari forțe ale handbalului din Români. Și dacă își vor face jocul lor obișnuit cu apărare fermă și atacuri surprinzătoare vor avea la final încă trei puncte! Cu susținerea excepțională a publicului, care va fi ca întotdeauna lângă ei, le va fi mai ușor să o facă!

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și CS HC Buzău 2012 va fi arbitrat de mureșenii Adrian Nacu și Adrian Nucoi iar observator va fi Nicole Rusu, din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?