Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! ARD 10 hectare de vegetație uscată la Fitionești

Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu au fost solicitați să intervină, din jurul orei 19:00, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Fitionești. Ei acționează cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la fața locului sunt și voluntarii SVSU Fitionești. Incendiul se manifestă pe aproximativ 10 hectare de vegetație uscată, mărăciniș și lăstăriș. Potrivit ISU Vrancea, nu există posibilitatea de propagare la gospodării, incendiul fiind localizat.

De asemenea, astăzi, pompierii au intervenit, în jurul orei 16.00, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și viță de vie în comuna Bolotești în apropiere de DN2D. Potrivit ISU Vrancea, au ars 5 hectare de vegetație uscată și viță de vie.

La orele prânzului, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în sat Străjescu, comuna Garoafa. Au ars 12 hectare de vegetație uscată.

UPDATE! Incendiul de la Fitionești a fost lichidat. Au ars aproximativ 10 ha de vegetație uscată, mărăciniș și lăstăriș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?