Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Volei, Divizia A2: Focșănencele au câștigat în Capitală!

 

  • CTF Mihai I București – CSM Focșani 2007 0-3 (14-27, 20-25, 17-25)

Formația CSM Focșani 2007: Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Paula Ribeiro, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Teodora Sabloschi, Ana-Maria Brumă, Cătălina Ciubotaru, Theodora Dumitrescu, Karina Agapian, Miruna Pușcă, Mariana Sales Elias.

Echipa de volei a CSM Focșani 2007 a mers în Capitală sâmbătă, 10 noiembrie, pentru meciul cu CTF Mihai I București, după două eșecuri pe teren propriu și cu dorința de a câștiga acolo unde pierduse jocuri în edițiile anterioare. De această dată, voleibalistele Focșaniului și-au luat de la început în serios rolul de favorite și au controlat partida până la sfârșit. Oaspetele și-au adjudecat primul set la 14, iar pe următoarele la 20, respectiv 17, în condițiile în care profesorul Marian Rădulescu a rulat întregul lot, dând tuturor jucătoarelor posibilitatea să evolueze și să arate în condiții de joc la ce nivel de pregătire se află.

Echipa a arătat o mai bună coeziune decât în meciurile anterioare și așteptă meciul cu Rapid București, de pe teren propriu, de sâmbătă, 17 noiembrie, pentru a confirma că a încheiat procesul de omogenizare început în octombrie, când a fost definitivat lotul pentru actuala ediție de campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?